Mini Lovci vítězem přípravného turnaje

V Lovosicích se na konci ledna uskutečnil přípravný turnaj družstev, která se zúčastní v roce 2016 soutěže minižactva pod názvem Podkrušnohorská liga.

HF2015 -10

Přípravný turnaj družstev Podkrušnohorské ligy,
Lovosice 31. ledna 2016

Turnaje se zúčastnila družstva, která budou hrát Podkrušnohorskou ligu v roce 2016, kromě DHK Most, kteří se omluvili. Turnaj proběhl velmi dobře a pokud budou hrát celky ve složení jako na tomto turnaji, bude soutěž velmi zajímavá a vyrovnaná.

Turnaje se zúčastnila družstva: domácí HKM Lovosice, Baník Most, Loko Louny, HK Chomutov a nováček Tygři Ústí. Domácí Lovosice vyhrály bez ztráty bodu, avšak zápasy s Louny a Mostem byly velmi vyrovnané. Hrálo se dvakrát 12minut každý s každým, celkem 10 zápasů. Turnaj začal v 9.00 a končil 14.00 v hale Chemik. Dobře odpískal většinu zápasů pan Václav Starý, jemuž patří dík.

V lovosickém celku zahráli velmi dobře oba brankaři (Hromada a Šírek), v poli vynikl Tomáš Pokorný, kterého dobře doplňovali: Daniel Tučka, David Srba, Martin Křížek, Jan Bereš, Václav Paur, Jan Karlík, Tomáš Hanzal, Tomáš Křížek, Pavel Drašnar, Václav Durek, Franta Krejza a David Trefný s Jakubem Perlíkem a Kristinou Johanovskou.

Výsledky Lovosic:

Lovosice : Most 9:7, Louny 10:7, Ústí 11:5, Chomutov 15:4

Pořadí turnaje:

  1. Lovosice
  2. Louny
  3. Most
  4. Ústí n.L.
  5. Chomutov

Na závěr turnaje obdrželo každé družstvo diplom a věcné ceny které zajistil patron turnaje Elko DDM Lovosice.

Zpracoval: Jan Šváb

Kategorie: minižáci, mládež