Vánoční sportování se vydařilo

Rok 2015 jsme v Lovosicích ukončili vánočním sportovním dnem pro naše nejmladší sportovce.19. prosince se v lovosické sportovní hale sešlo na 50 dětí z Lovosic a Litoměřic. Po registraci a hudební rozcvičce se děti rozdělili do skupin a postupně si zkusili své dovednosti na různých stanovištích. Asi nejzajímavější byla střelba na přesnost. Střelba na maketu brankaře Artura Adamíka všechny moc bavila. Kdyby v brance stál opravdový Artur, asi by na konci dne odcházel notně omlácený, ale přes malou úspěšnost, střelbou na branku strávily děti nejvíce času.

Kromě obratnostních soutěží jsme zařadili i disciplíny z testové baterie, kterou používají starší kategorie. Děti předváděly skvělé výkony v plném nasazení. Ať to byla překážková dráha, skákání přes švihadlo, nebo běžecké disciplíny.

Strávili jsme příjemné dopoledne a zájem dětí o sport nás trenéry nejen těší, ale také povzbuzuje k další práci. Na konci byly všichni odměněni sladkostí a medailí podepsanou naším reprezentantem Jirkou Motlem.

Nejlepší ve své věkové kategorii budou ještě dodatečně odměněni 6. Února v poločase prvního mistrovského utkání našich Lovců.

Děkujeme rodičům, dětem, trenérům, starším žákům Lovosic a ČSH, který nám finančně přispěl na tuto akci.

Těšíme se na vás v lednu na společném RHC kempu minižáků.

Nejlepší výsledky:

VSD_vysledky

 

Kategorie: minižáci, mládež