Po vítězství v Jičíně starší dorost stále v popředí

V desátém kole první ligy staršího dorostu zajížděli naši házenkáři do Jičína. Ten okupoval zadní příčky tabulky a naši Lovci tak byli favoritem střetnutí.

10.kolo 1.ligy st.dorostu:

HBC Jičín – HK Lovosice
23:28 (15:14)

141205_stD ce026

Roli favorita zápasu se jim podařilo naplnit, i když až díky zlepšenému výkonu ve druhé půli. V prvním poločase jsme sice byli neustále o 2-3 branky vepředu, domácím se ale v poslední desetiminutovce podařilo srovnat a do šaten odcházeli dokonce s náskokem jedné branky 15:14.

Začátek druhého poločasu přinesl vyrovnané skóre a našim Lovcům se podařilo brankově odskočit až v poslední desetiminutovce utkání. Tři minuty před koncem vedli již 27:20 a směřovali k dalším dvěma bodům. Ty si nakonec připisují za vítězství 28:23.

V tabulce jim patří čtvrtá příčka se ziskem 14bodů. V dalším kole přivítají stejně jako mladší dorostenci celek Zubří v neděli 13. prosince od 15hodin. Zubří je v současné tabulce třetí se stejným bodovým ziskem jako naši Lovci, takže zápas slibuje vyrovnanou podívanou.

Komentář trenéra Radka Milera: „Až během druhého poločasu se nám díky zlepšené hře v obraně a především důrazu v zakončování Radka Provinského podařilo dostat do mírného vedení. Rozhodlo pak rozmezí mezi 50. až 57. min., kdy domací nedali ani gól a my jsme naopak skórovali pětkrát. Tento náskok jsme pak již dokázali udržet.“

Sestava a branky Lovců: Gebur, Vodička – Stach, Timko, Baičev, Malý, Provinský 9/1, Motejl 5/1, Čepelák 1, Richter, Karlovec 6, Konárik 6/1, Štraus, Seyfryd.

7m hody: 0 – 1/1, vyloučení: 5 – 2, rozhodčí: Bečička, Bubeníček.

Výsledky a statistiky

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: