Mládežnické týmy Lovců v akci o tomto víkendu

V úterních článcích přinášíme víkendový souhrn ze zápasů našich mládežnických celků. Další díl si můžete přečíst dnes a přinášíme v něm aktuální výsledky ostatních věkových kategorií.

Jak se dařilo naší mládeži o víkendu 28.-29.11.?

IMG_7516

 

Starší dorostenci

V devátém kole první ligy staršího dorostu se naši házenkáři představili na palubovce Zlína. Proti jednobodovému soupeři potvrdili roli favorita a odvezli si oba body. Začátek utkání přinesl vyrovnané skóre, oba týmy se střídaly v úspěšném zakončování a tak byl po dvaceti minutách stav 8:8. V poločase jsme nad soupeřem vedli 15:12 a Zlín již tento náš náskok nezkorigoval, naopak se Lovcům podařilo vedení navýšit na konečných 27:20. Našim házenkářům patří po devíti kolech čtvrtá příčka se ziskem 12bodů. V dalším kole jedou házenkáři do Jičína, kde se utkají s domácím týme v neděli 6. prosince od 15hodin.

Mladší dorostenci

Týmu mladších dorostenců se bohužel nepodařilo napodobit výkon starších kolegů a ze Zlína si vezou těsnou jednobrankovou porážku. Naši házenkáři neměli dobrý vstup do utkání, ale nakonec byl první poločas zcela vyrovnaný a v poločase jsme vedli o jednu branku 12:11. Ve druhé půli jsme dokonce získali čtyřbrankový náskok, který se nám bohužel nepodařilo udržet a domácí vstřelili v 58.minutě rozhodující branku na 23:22. Lovosice tak klesly až na jedenáctou příčku se ziskem 5bodů, za nimi je se 4body již jen Zlín. V dalším kole se pokusíme bodovat na palubovce Jičína a to v neděli 6. prosince od 13hodin.

Mladší žáci

V neděli 29. listopadu 2015 proběhl pod patronací Glanzstoff Bohemia v Lovosicích vánoční turnaj. Podzimní vítěze oblastních přeborů (Lovosice, Dukla, Talent, Sokol Úvaly) doplnil Baník Most a domácí B-čko. Suverénně zvítězili žáci Dukly Praha. Družstva v pořadí Lovosice, Úvaly a Plzeň sehrála vyrovnaná utkání. Nejužitečnější hráč i nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen Trunda z Dukly, nejlepší brankářem byl plzeňský Křesťan. Hráno 2 x 12 minut. Vystoupení A-družstva lze hodnotit jako úspěšné. Ocenit lze snahu o rychlou hru, rezervy jsou v obranné činnosti, chyběl důraz. B-čko odvedlo solidní výkon, škoda přílišného respektu k soupeřům.

Minižáci

Poslední turnaj Ústecké ligy  házené 4+1  se hrál v lovosické hale Chemik. Hrálo se ve dvou pětičlenných skupinách. Družstvo Lovosic tvořené zkušenými hráči bez problémů vyhrálo všechna utkání skupiny A a podstatně se tentokrát zlepšili hráči v nájezdech. Ve skupině B hrála  dvě družstva Lovosic – Lovosice II a  DDM Elko Lovosice  složené samozřejmě z házenkářů HKM Lovosice. Celek Lovosice II podobně jako družstvo I vyhrálo všechna utkání. Družstvo složené  převážně z hráčů ročníků 2006 hrálo bojovně a snažilo se o rychlou házenou.Skončila  podzimní část Ústecké ligy 4+1 a s účinkováním lovosických miniházenkářů  mohou být trenéři spokojeni. Podstatně se zvýšila sportovní výkonnost u většiny hráčů  a celý podzim proběhl bez velkých problémů.

Podrobné články včetně statistik a komentářů trenérů pak najdete na našich stránkách v nové sekci Aktuality mládež www.hazenalovosice.cz/category/mladez/.