Lovci hostí Frýdek-Místek a pro fanoušky mají vánoční dárek!

Poslední domácí utkání letošního roku čeká na lovosické házenkáře. Třetí domácí zápas v krátkém sledu, tentokráte s týmem Frýdku-Místku, zakončí domácí ligovou sezónu v roce 2015.

141129_Zlin-ce005

13.kolo extraligy:

HK FCC Město Lovosice – SKP Frýdek-Místek, neděle 13. prosince 9:30hodin

Lovci dokázali ve středeční dohrávce jedenáctého kola porazit deset kol neporaženého lídra tabulky Duklu Praha a utnout tak svoji tři zápasy trvající sérii bez zisku bodu. Nyní na ně čeká další z ambiciózních týmů, který chce v letošním ročníku dokráčet přes play-off mezi extraligové medailisty. Do Lovosic v neděli přijede tým Frýdku-Místku, se kterým se Lovci utkali na podzim ve 3.kole a podlehli na jeho palubovce 24:27.

Frýdek-Místek se od začátku extraligové sezóny drží mezi vedoucími celky a po úspěšném vstupu do soutěže pokračuje i nadále ve velmi dobrých výkonech. Výsledkem je momentálně sice pátá příčka mezi ligovými kluby, ale s pouze jediným bodem za druhým celkem tabulky Zubřím. Strůjcem jeho dobrých výsledků je především ostrostřelec Vojtěch Petrovský, který vévodí tabulce ligových střelců s 96vstřelenými brankami. Rádi také v Lovosicích přivítáme našeho odchovance, nyní hráče Frýdku-Místku Mílu Krahulíka.

Utkání začíná v hale Chemik v neděli 13. prosince od 9:30 hodin a klub zve všechny fanoušky Lovců, aby znovu pomohly týmu k dalšímu vítězství! Na prvních 400 platících diváků nebo držitelů permanentních vstupenek čeká exkluzivní vánoční dárek: nástěnný kalendář HK FCC Město Lovosice pro rok 2016!

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,