Lídra tabulky jsme nezaskočili

V jedenáctém kole první ligy mladšího dorostu přivítali naši házenkáři tým Zubří. To je v letošní sezóně suverénní a potvrdilo to i na naší palubovce.

11.kolo, 1.liga ml.dorostu:

HK Lovosice – HC Zubří
24:36 (11:13)

zakl_cs088

Zubří v letošním ročníku kraluje soutěži mladšího dorostu a prochází jí zatím bez zaváhání. To nepřišlo ani v jedenáctém kole, kdy jsme jej přivítali v Lovosicích a odkud odjížděl favorit s jasnou výhrou, byť v poločase vedl jen o dvě branky.

Naši Lovci měli dobrý začátek, kdy vedli 3:1. Pak dokázalo Zubří stav srovnat a vyrovnané skóre tvalo do 12.minuty zápasu. Pak se Zubří podařilo odskočit na rozdíl tří branek, ale ještě do poločasu jsme odkázali jeho náskok minimalizovat (11:12) a do šaten pak odcházeli s dvoubrankovou ztrátou.

Na dostřel soupeři jsme se drželi zhruba do 40.minuty střetnutí a stavu 16:19. Pak se již Zubří podařilo definitivně odskočit a svůj náskok jeho hráči navyšovali až na konečných 12branek.

Naši házenkáři přezimují v tabulce na jedenácté příčce se ziskem pěti bodů a je před nimi jasný a důležitý úkol do jarní části soutěže, tj. zachránit první ligu. Další zápas na nás čeká až po dlouhé přestávce a to 21. února, kdy do Lovosic přijede tým Velké Bystřice, čtvrtý tým tabulky. Nesmíme zapomenout na to, že střelecky se daří našemu Patriku Stachovi, kterému patří v tabulce střelců třetí příčka s 89 brankami.

Sestava a branky Lovců: Günl – Škromach 2, Bredfeld, Stach 10/1, Heřmanovský 2, Malý 6, Timko 2, Štraus 2.

7m hody: 2/1 – 1/0, vyloučení: 2 – 1, rozhodčí: Polák, Štrebl.

Tabulka a výsledky

Kategorie: mládež, mladší dorost Rubriky: