Dramatický závěr nakonec body nepřinesl

V jedenáctém kole první ligy staršího dorostu nastoupili naši Lovci proti týmu Zubří. To mělo před zápasem na svém kontě stejný počet bodů a tak se dal očekávat vyrovnaný duel.

11.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK Lovosice – HC Zubří
32:33 (16:18)

140125_memmv_cn031

Prognózy se pak do puntíku vyplnili a až do poslední minuty nebylo jasno o vítězi zápasu. Z těsné výhry se nakonec radoval náš soupeř, který se tak dostal před naše borce v tabulce a přezimuje na třetí příčce se ziskem 16bodů. Naši Lovci mají na svém kontě 14bodů. Další kolo na ně čeká až 21.února, kdy přivítají doma celek Strakonic.

Komentář k utkání trenéra Radka Milera:

Velmi vyrovnané utkání, kdy se nám celkem vydařil vstup do zápasu a ujali jsme se vedení o tři branky. Poté následovala z naší strany poněkud hluchá pasáž, kdy jsme nedokázali proměnit několik vyložených šancí a také obrana nepracovala dle našich představ. Hráči Zubří tohoto našeho zaváhání dokázali využít a otočili poměr ve skóre ve svůj prospěch. Do šaten se tak v poločase šlo za stavu 16:18.

I ve druhé části hry zpočátku hosté dokázali držet mírný náskok, který se nám podařilo smazat až    ve 48. minutě, kdy jsme šli do těsného vedení 27:26. V závěrečných deseti minutách, kdy probíhal tuhý boj o každou vstřelenou branku, se nakonec štěstí bohužel přiklonilo na stranu hostů. Za stavu 32:32 jsme zahrávali sedmičku, kterou jsme nedokázali proměnit a z následného protiútoku jsme inkasovali. Ani poslední naše útočné snažení jsme takticky nezvládli a k tíženému vyrovnání nevedlo. Utkání jsme tak nakonec těsně prohráli 32:33.

Jelikož jsme poslední kola podzimní části soutěže díky zraněním a nemocem byli nuceni odehrát bez několika zkušených hráčů základní sestavy, doufejme, že se během následující zimní přestávky dáme zdravotně všichni dopořádku, a dokážeme pak ještě výrazněji zabojovat o medailové příčky.

Sestava a branky Lovců: Gebur, Vodička – Timko 1, Prokop 2, Provinský 10/2, Štraus, Čepelák 3, Richter 5, Karlovec, Konárik 6/1, Malý, Seyfryd 5.

7m hody: 4/3 – 3/3, vyloučení: 1 – 2, rozhodčí: Polák, Štrebl.

Tabulka a výsledky

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: