Střílíme – třídíme – pomáháme!

Naši házenkáři, klub HK Lovosice a náš partner společnost FCC pro vás na víkendové utkání extraligy proti Zubří připravili hned několik překvapení a novinek.

Speciální lovecký kelímek je na světě!

ROU5f8054_kelimekTo co je dnes běžné třeba na hokejovém zápase nebo na velkém rockovém koncertě, bude nyní samozřejmostí právě v Lovosicích. A Lovci jsou hrdí, že házenkářská premiéra bude právě v naší režii! Od sobotního střetnutí se Zubřím budou všechny nápoje v hale prodávány výhradně do exkluzivního loveckého kelímku. Za ten při nákupu zaplatíte vratnou zálohu 30Kč a je jen na vás, jak s kelímkem poté naložíte. Můžete jej samozřejmě vrátit a získat zpět zaplacenou zálohu, nebo si jej ponechat jako suvenýr nebo jej vhodit do speciální nádoby a podpořit tak aktivity Centra sociální pomoci Litoměřice v oblasti chráněného bydlení.

K vaší pomoci se samozřejmě připojíme i my jako klub a to celosezónním projektem. Každá vstřelená branka z rukou našich Lovců bude znamenat příspěvek 10Kč ve prospěch Centra sociální pomoci. Ta správná a bouřlivá podpora tedy nemusí znamenat jen bodový zisk, ale také pomoc těm, kteří to potřebují!

JSME LOVCI! NEŽIJEME JEN SPORTEM! POMÁHÁME TAM, KDE JE TO POTŘEBA!

Zavedení vratných kelímků není jedinou novinkou, která vás při sobotním utkání čeká. Ve spolupráci s naším hlavním partnerem, společností FCC, se budeme společně snažit důsledně třídit odpad. V hale na váš čekají speciální odpadkové koše a popelnice, které umožňují separaci jednotlivých druhů odpadu. V rámci podpory ekologického chování pak budou v hale umístěny reklamní plachty a plakáty upozorňující na potřebu třídění odpadu i edukativní sdělení upozorňující na přínosy takového chování.

plachta 1

Poločasová soutěž

Poprvé v letošní sezóně bude pro naše fanoušky připravena také poločasová dovednostní soutěž ve střelbě na cíl. V ní tři z vás mohou vyhrát zajímavé ceny, mimo jiné třeba popelnici věnovanou naším partnerem společností FCC.

Věřím, že vedle sportovního zážitku, který sobotní zápas našich Lovců se Zubřím bezesporu slibuje, budou pro vás zajímavé i výše uvedené novinky. Přijďte proto v sobotu 28. 11. od 17:00 do haly Chemik v Lovosicích na utkání extraligy házené a podpořte Lovce v boji o další důležité extraligové body a pomožte dobré věci!