Starší dorostenci podlehli Plzni

V osmém kole první ligy staršího dorostu nastoupili naši Lovci proti druhému týmu tabulky Talent Plzeň. Ta nakonec potvrdila roli favorita.

8.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK Město Lovosice – Talent Škoda JS Plzeň
19:25 (9:11)

std_plzen

První poločas byl oboustranně vyrovnaný, oba týmy se střídaly ve vedení, které ani na jedné straně nečinilo více jak jednu branku. Bohužel pro Lovce se našim hráčům v posledních deseti minutách podařilo jen jednou skórovat a Plzeň tak z nepříznivého stavu 7:8 dokázala otočit na poločasových 11:9 ve svůj prospěch.

I začátek druhého poločasu vyzněl lépe pro tým soupeře, který ve 38.minutě získal již výraznější vedení 11:15, později pak 14:19. Pětibrankový náskok si Plzeň udržovala až do posledních minut, aby v konečném součtu zvítězila 25:19.

V dalším kole jedou naši házenkáři do Zlína, kde hrají v neděli 29. 11. od 13:30 hodin. V tabulce jim patří pátá příčka se ziskem deseti bodů, Plzeň zůstává na druhém místě a náš příští soupeře Zlín je zatím poslední se ziskem jednoho bodu.

Komentář trenéra Radka Milera: „to co se nám dařilo v Novém Veselí vyznělo v utkání s Plzní bez úspěchu. Je fakt, že hosté velmi dobře bránili. Naopak naše defenziva totálně propadla a když se k tomu přidalo spousta technických chyb, vzešla z toho prohra o šest branek.“

Sestava a branky Lovců: Gebur, Vodička – Poráč 4, Prokop 1, Provinský 1, Motejl 5/3, Čepelák, Richter, Karlovec, Konárik 3, Čech 1, Seyfryd 4

7m hody: 5/3 – 0, vyloučení: 2 – 4 (ČK Hůrka), rozhodčí: Artl, Průžek

Výsledky a statistiky

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: