Starší dorost překvapení nepřipustil.

V devátém kole první ligy staršího dorostu se naši házenkáři představili na palubovce Zlína. Proti jednobodovému soupeři potvrdili roli favorita a odvezli si oba body.

141205_stD-ce0169.kolo 1.ligy st.dorostu:

HC Zlín – HK Lovci Lovosice
20:27 (12:15)

Začátek utkání přinesl vyrovnané skóre, oba týmy se střídaly v úspěšném zakončování a tak byl po dvaceti minutách stav 8:8. Závěrečná desetiminutovka přinesla naše brankové odskočení, nejprve na rozdíl tří branek 11:8, později už měli Lovci pětigólový náskok 14:9. V závěru poločasu dokázali domácí zkorigovat na poločasových 12:15.

Druhý poločas byl již v režii našich hráčů, ti nenechali Zlín přiblížit se více jak na rozdíl tří gólů, naopak v průběhu druhé půle náskok navyšovali. Rozdíl ve skóre se zastavil na sedmi brankách a konečný výsledek zní 27:20 ve prospěch Lovosic.

Našim házenkářům patří po devíti kolech čtvrtá příčka se ziskem 12bodů. V dalším kole jedou házenkáři do Jičína, kde se utkají s domácím týme v neděli 6. prosince od 15hodin.

Komentář trenéra Radka Milera: „Teprve v závěru prvni půle jsme dokázali soupeři odskočit o tři branky. Do té doby jsme sice domací hazenkáře přehrávali, ale vyložené šance trestuhodně zahazovali. Ve stejném duchu pokračoval i druhý poločas. Nicméne od patnácté minuty jsme náskok začali pomalu navyšovat. Zlinu pak došly síly a my si tak vezeme domů dva body a výhru 20:27.“

Sestava a branky Lovců: Gebur, Vodička – Poráč 2, Timko, Baičev, Prokop 2, Provinský 7/1, Štraus, Čepelák, Richter 6, Karlovec 1, Konárik 7/1, Malý, Seyfryd 2/1

7m hody: 1/0 – 5/3, vyloučení: 6 – 2, rozhodčí: Macharáčková, Novotný

Tabulka a výsledky

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: