Mladší dorostenci podlehli Novému Veselí

V sedmém kole první ligy mladšího dorostu nastoupili naši Lovci proti týmu Nového Veselí. To v zápase potvrdilo roli favorita.

141205_mlD-ce006

7.kolo 1.ligy ml.dorostu:

Sokol Nové Veselí – HK Lovosice
40:32 (20:15)

Nové Veselí se pohybuje v popředí tabulky a svoje postavení potvrdilo také v utkání proti našemu celku. Lovci ale podali prvních třicet minut dobrý výkon a v prvním poločase byli soupeři vyrovnaným protivníkem. V 16.minutě vedli domácí rozdílem jedné branky 9:8, v dalších minutách se jim podařilo získat třígólový náskok. Dvě minuty před koncem prvního poločasu snížili naši házenkáři na rozdíl dvou branek, ale do šaten odcházeli domácí po sérii tří gólů s vedením 20:15.

Zápas se zlomil na začátku druhé půle, kdy se Novému Veselí povedlo náskok ještě navýšit. Lovcům se naopak nepodařilo přiblížit na více jak pět branek a později již soupeř v zápase naše hráče předčil ještě výrazněji. Nakonec se nám podařilo v poslední pětiminutovce kosmeticky zkorigovat skóre na konečných 40:32 ve prospěch domácích.

Ti zůstávají na druhém místě ligové tabulky, našim hráčům patří pátá příčka se ziskem pěti bodů. V dalším kole přivítáme v domácím prostředí celek Talentu Škoda JS Plzeň a to v neděli 22. listopadu od 15hodin.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vítek – Vích, Škromach 4, Timko 5, Malý 5/2, Štraus 2, Stach 7, Baičev 6, Heřmanovský 3

7m hody: 2/2 – 3/2, vyloučení: 2 – 1, rozhodčí: Králíček, Letev, diváků: 100

Výsledky a statistiky mladšího dorostu

Kategorie: mládež, mladší dorost Rubriky: