Mládežnické týmy Lovců v akci o tomto víkendu

V úterních článcích přinášíme víkendový souhrn ze zápasů našich mládežnických celků. Další díl si můžete přečíst dnes a přinášíme v něm aktuální výsledky ostatních věkových kategorií.

HF2015-108

Jak se dařilo naší mládeži o víkendu 21.-22.11.?

Starší dorostenci

V osmém kole první ligy staršího dorostu nastoupili naši Lovci proti druhému týmu tabulky Talent Plzeň. Ta nakonec potvrdila roli favorita. První poločas byl oboustranně vyrovnaný, týmy se střídaly ve vedení, které ani na jedné straně nečinilo více jak jednu branku. Vzávěru poločasu otočila Plzeň stav utkání na 11:9 a ve druhé půli se jí podařilo náskok navyšovat až na konečných 25:19. V dalším kole jedou naši házenkáři do Zlína, kde hrají v neděli 29. 11. od 13:30 hodin. V tabulce jim patří pátá příčka se ziskem deseti bodů, Plzeň zůstává na druhém místě a náš příští soupeře Zlín je zatím poslední se ziskem jednoho bodu.

Mladší dorostenci

Také naši mladší dorostenci nastoupili proti hráčům Talentu Plzně. I v tomto zápase byl favoritem tabulkově lépe postavený soupeř, ale tentokráte musel o dva body bojovat do posledních minut. V poločase vedla Plzeň rozdílem dvou branek 17:15, v průběhu druhé půle navýšila svůj náskok na rozdíl pěti gólů, ale našim hráčům se podařilo utkání zdramatizovat. V závěru ale přeci jen štěstí přálo hostům, kteří uhájili těsnou výhru 29:28. V dalším kole se naši mladíci představí ve Zlíně v neděli 29. listopadu v 11:30. V tabulce jim patří devátá příčka se ziskem pěti bodů, náš nejbližší soupeř je pak poslední.

Mladší žáci

Závěrečný turnaj ligy Ústeckého kraje mladších žáků se konal v Lovosicích ve sportovní hale Chemik v sobotu 21. listopadu 2015. Vynechávalo družstvo Loko Louny. Vítězství v turnaji zůstalo v Lovosicích, A družstvo suverénně přehrálo všechny soupeře. Stejně dobře si vedlo i béčko na druhém místě, které prohrálo pouze v derby. Třetí skončil Baník Most. Slovan Varnsdorf potvrdil výkonnostní růst a odváží si první vítězství v osobce. Tímto turnajem se vyrovnala tabulka co do počtu odehraných utkání. Podzimním vítězem ligy ústeckého kraje jsou Lovosice A.