Minižáci na turnaji Ústecké ligy

Předposlední letošní turnaj této soutěže se konal v hale Spartaku Ústí n.L. v Krásném Březně. Zúčastnila se ho i dvě družstva HKM Lovosice a potvrdila svoji výkonnost, kterou se prezentují po celou podzimní část sezony.

HF2015-02

Ústecká liga 4+1 – Ústí n.L. 14.11. 2015

Družstvo Lovosice I vyhrálo svoji pětičlennou skupinu zcela přesvědčivě s celkovým skóre 120:35. Družstvo Lovosice  II hrálo ve skupině s čtyřmi družstvy a také bez problémů zvítězilo se skórem 68:43. Ve skupině jedna hrály celky Chomutova, DHK Most, Tygři Ústí, Loko Louny a Lovosic. Ve skupině druhé se představila družstva Louny II, Lovosice II, DHK Most II a Baník Most.

Lovosice I: dobře chytal Ondra Zábranský, v poli se dařilo Tomáši Pokornému a Martinu Zámyslickému,u  Vojty Černého a Daniela Tučky je potřeba zvýšit celkové herní nasazení, předpoklady k vynikajícímu výkonu oba mají. Franta Šafránek a Pavel Drašnar  předvedli spolehlivý výkon, ale i jim by slušelo více aktivity a snahy prosadit se. Tým dobře doplnili Tomáš Hanzal, který potřebuje více herních zkušeností a především Václav Durek, který  hrál v tomto složení poprvé a jeví se jako velice perspektivní střelecká spojka. Na celém družstvu bylo vidět, že je házená baví a hru si užívají.

Lovosice II:  Oporou týmu byl Jakub Toužimský v brance, velmi dobrý dojem zanechala hra Matěje Fornbauma, Samuela Šírka, Davida Srby a Franty Krejzy. Tito hráči se prosadili střelecky a pracovali  tentokrát  slušně i v obraně. Pochvalu  za snahu a bojovnost zaslouží i Jakub Perlík a Jan Klitsch, u kterých bylo vidět zlepšování  zápas od zápasu. I o tomto týmu platí, že na hráčích bylo vidět radost ze hry a snahu po co nejlepším výkonu. K tomu je nutno zlepšit techniku zpracování míče, střelby, celkovou pohybovou kulturu a  rychlost. I přes nedostatky se jasně projevilo zlepšení hry všech hráčů oproti začátku sezony.

Poslední turnaj letošního podzimu Ústecké ligy mini 4+1 se bude hrát v hale Chemik v Lovosicích dne 28.11 a domácí připravují  pro tento turnaj tři družstva.

Trenéři: Fr.Čech a Jan Šváb

Kategorie: minižáci, mládež