Lovci podlehli v Hranicích

Po reprezentační přestávce se opět rozběhla na plno házenkářská extraliga a na naše Lovce v ní v rámci desátého kola čekal druhý celek tabulky Hranice.

hranice 210.kolo extraligy:

TJ Cement Hranice – HK FCC Město Lovosice
24:21 (14:10)

Byli to naši házenkáři, kteří měli lepší vstup do zápasu a vstřelili první dvě branky. Dvakrát se totiž podařilo přesně zacílit Chroustovskému a ve 3.minutě jsme vedli 2:0. Bohužel to bylo naše poslední vedení v utkání, které pak převzali do svých rukou domácí. Těm se podařilo zápas otočit během dalších pěti minut, kdy vstřelili čtyři branky v řadě a rázem vedli 4:2. Později si Hranice dokonce vypracovaly až pětibrankové vedení. Našim hráčům se podařilo několikrát snížit na rozdíl dvou gólů, ale neproměněné vyložené šance znovu poslaly do sedla soupeře. Hranice tak v poločase vedly 14:10.

Začátek druhé půle přinesl přesilovku na naší straně a také bleskový nástup. Tři góly v řadě (Bouček, Malý, Havel) přinesly během dvou minut snížení na rozdíl jediné branky 14:13. Bohužel to byl z naší strany poslední takto těsný stav. Hranice zakontrovaly dalšími třemi góly a znovu si získaly poločasové vedení. V dalším průběhu jsme se již brankově tak blízko nedostali. Poslední šancí mohlo být vyloučení domácího Stržínka, ale přišly naše tyčky a nepřesné střely a v závěru již jen Bouček s Havlem snížili na konečných 24:21 z pohledu domácích.

V tomto utkání byli domácí hráči lepší a my budeme moci prohru napravit v domácím prostředí, když v sobotu 28. listopadu přivítáme v hale Chemik celek Zubří. Tímto zápasem začíná odvetná část základní části soutěže.

Komentář trenéra Vladimíra Šumy: „bohužel se nám nevydařil první poločas, ze kterého jsme si do druhé půle přenesli manko čtyř branek a to se nám ve druhé půli nepodařilo zkorigovat. Nedávali jsme vyložené šance, vepředu nám chybělo více odvahy a důrazu. S obranou mohu být spokojen. Gratuluji Hranicím k zaslouženému vítězství.“

Sestava a branky Lovců: Adamík, Koňařík, Hrdlička – Franc 1, Landa 1, Havel 3, Sýkora, Bouček 5/2, Jelínek 2, Chroustovský 3, Barth 1, Klimt 2, Semerád, Malý 3/1

7m hody: 4/4 – 5/3, vyloučení: 4 – 2, rozhodčí: Macho, Hájek, diváků: 190

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,