Ve Frýdku-Místku se nedařilo ani starším dorostencům

Ani jeden z dorosteneckých týmů nedokázal porazit svého protivníka z Frýdku-Místku. V kategorii staršího dorostu nás soupeř porazil o pět branek a bodově se tak dotáhl na náš tým.

5.kolo 1.ligy st.d.:

Frýdek-Místek – HK Lovci Lovosice
34:29 (20:16)

141205_stD-ce037

Začátek zápasu byl oboustranně vyrovnaný, když se soupeři střídali ve skórování. Bohužel vyrovnaný stav platil jen do 12.minuty. Pak se domácím podařilo předčit náš tým v úspěšnosti střelby v poměru 6 branek k jediné naší a rázem získal Frýdek-Místek vedení 14:8. Naši chlapci zabojovali a podobnou sérií se jim podařilo náskok domácích snížit na dva góly 15:13 (25.minuta). Frýdek-Místek ale opět odskočil a do šaten odcházel s vedení 20:16.

Ve druhém poločase jsme se bohužel soupeři nedokázali přiblížit a domácí sí neustále drželi 4-5brankový náskok. Nakonec v zápase zvítězili rozdílem pěti branek 34:29.

Našim házenkářům patří pátá příčka v tabulce se ziskem šesti bodů. V dalším kole přivítají Lovci celek Brna a to v neděli 25. 10. od 14hodin v hale Chemik.

Komentář trenéra Radka Milera: „pokud jsme se drželi taktického plánu a hráli kombinačně, hra se nám celkem dařila a obranu domácích jsme s přehledem přehrávali. Když jsme ale sklouzli k individuelnímu pojetí hry, tak jsme pohořeli. Navíc vše co Frýdek-Místek hodil na bránu, to nám tam bohužel spadlo. Ať už z křidla nebo z dálky ze spojek. Když k tomu připočteme značně velkou porci technických chyb, nemohl dnešní zápas ani dopadnout jinak.“

Sestava a branky Lovců: Gebur, Vodička – Poráč 6, Stach, Kalík 10, Prokop 1, Provinský 5, Motejl 5, Štraus, Richter, Karlovec 2, Konárik, Malý, Baičev

7m hody: 2/2 – 1/1, vyloučení: 4 – 2, rozhodčí: Kuča, Pelech, diváků: 81

Výsledky a statistiky mladšího dorostu ZDE

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: