V Chemiku se konal turnaj přípravek

V sobotu 10.10. 2015 proběh již druhý turnaj ligy Ústeckého kraje v kategorii přípravky 4+1, který se konal v naší lovosické hale Chemik.

Turnaj se odehrál ve dvou skupinách po čtyřech družstvech. Hrálo se 2x10min. po kterých následovaly sedmimetrové hody. V každé ze skupin jsme měli zastoupení v podobě jednoho družstva.

Skupina A

HK Lovosice I., Šroubárny Žatec, DHK Most I. a tzv. „Výběrový tým“ který byl složen z hráčů jednotlivých družstev druhé skupiny.

Náš tým HK Lovosice I. hrál v sestavě: Ondřej Bradáč, Lukáš Červený, Jaroslav Pfleger, Martin Helcl, Václav Chomát, Jan Tunkel a Viktorie Poláková.

Všichni hráči podali kolektivní a snaživý výkon. Můžeme tedy říci, že s předvedeným výkonem všech hráčů jsme byli převážně spokojeni. Je nutné však podotknout, že v některých chvílích nám od hráčů chyběl pohyb a zapálení do hry. Na hráčích byla znát také menší zkušenost, která je způsobena zaměřením tréninků zatím spíše na rozvoj pohybových schopností a dovedností, nežli přímo na samotnou hru. Proto je třeba hráče pochválit a věříme, že naše výkony a radost ze hry porostou s dalšími turnaji.

Chtěl bych také poděkovat p. Bradáčové, která se ujala týmu a vedla ho ve všech zápasech turnaje.

Skupina B

HK Lovosice II., Loko Louny, DHK Most II., HK Baník Most

Náš tým Lovosice II. hrál v sestavě: Luděk Kylíšek, Matyáš Kratochvíl, Pavel Kamaryt, Eliška Klitschová, Jan Klitsch, Vojtěch Toman, Pavel Šenk.

Tento tým byl složen především z hráčů nižšího věku, kteří zatím nemají tolik zkušeností ale i tak je třeba všechny hráče pochválit za předvedené výkony. Hráči se celý turnaj prezentovali velmi kolektivním a bojovým pojetím hry. Všichni hráči se snažili a troufám si říci, že podali výborné výkony. Samozřejmě byla znát rezerva zkušeností s házenou 4+1 avšak nejdůležitější bylo nadšení a radost ze hry všech hráčů.

Turnaj proběhl úspěšně bez jediného problému a proto bych chtěl na tomto místě poděkovat všem, kteří se podíleli na organizaci. V poslední řadě samozřejmě patří poděkování všem zúčastněným rodičům a dalším rodinným příslušníkům, kteří vytvořili skvělou atmosféru ve které jsme si turnaj všichni moc užili.

Kategorie: mládež, přípravka