Starší dorost i nadále stroprocentní

Ve třetím kole první ligy staršího dorostu zajížděli naši Lovci na palubovku Karviné. Karviná měla dosavadní bilanci jednu prohru a jednu výhru a chtěla si proti našemu celku vylepšit bodový zisk.

141205_stD ce008

3.kolo 1.ligy st.dorostu:

HCB Karviná – HK Lovci Lovosice
18:28 (9:10)

I po třetím kole zůstávají naši starší dorostenci stoprocentní, když po jednobrankovém vedení v poločase utkání v Karviné nakonec soupeře porazili přesvědčivě o deset gólů 28:18. Hodnocení a komentář trenéra Radka Milera si můžete přečíst níže.

Hodnocení trenérem Radkem Milerem:

Úvod zápasu se nám příliš nevydařil a domácí se v 10 minutě ujali vedení 4:1. Sice jsme se dostávali do šancí, ale projevovala se naše stará bolest a to je jejich neproměňovaní. Během několika následujících minut jsme však přidali důraz v obraně a převážně z rychlých útoků jsme skóre otočili v náš prospěch. Na konci poločasu jsme pak drželi jednobrankový náskok.

Úvod druhé půle se nám na rozdíl od vstupu do zápasu nadmíru vydařil. Obrana šlapala přesně dle našich představ a rázem jsme družstvu Karviné odskočili na 6 branek. Dařily se nám nacvičené kombinace, ale hlavně jsme dokázali hru v útoku výrazně zrychlit. Domácí, leč fyzicky velmi dobře připravení, v následujících minutách postupně, jak se říká „odešli“. My jsme pak mohli v poklidu prostřídat a soustředit se na závěr utkání, ve kterém jsme soupeře dorazili a zápas jsme zdárně dovedli k vítězství. Výborně zachytal Gebur, ale pochvalu za předvedenou hru dnes zasluhují všichni hráči.

V dalším kole hostíme v hale Chemik v neděli 11. 10. tým Dukly Praha.

Sestava a branky Lovců: Gebur, Vodička – Poráč 6, Kalík 3, Prokop, Provinský 5, Motejl 4/2, Čepelák, Richter, Karlovec 4, Konárik 3, Čech 3

7m hody: 4/4 – 2/2, vyloučení: 4 – 2, rozhodčí: Horalík, Kosa, diváků: 55

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: