Školní liga v novém kabátě

Na Litoměřicku začínáme 4. rok školních házenkářských soutěží. V tomto školním roce jsme připravili pro školní týmy dlouhodobou soutěž.

SL - 10_2015 04

Pohár Českého středohoří

Od září do března si děti zahrají 8 turnajů a v dubnu 2016 si 26 týmů zahraje o školní pohár. Jako loni bude vrcholem školních lig v ústeckém kraji  RHC CUP 4. a 5. tříd v červnu 2016.

Pro LOVOSICKÝ POHÁR jsou týmy rozdělené do tří skupin. Ve dvou skupinách hrají čtyři základní školy a v jedné skupině čtyři základní školy a DDM Lovosice. První turnaj poháru rozehrála  druhá skupina v pátek 2. 10. 2015.

Základní školy Lovosic, Třebenic, Libochovic a DDM sehráli 5 utkání v kategorii starších a 5 utkání v kategorii mladších. Na stovku dětí se pobavilo za asistence učitelů, mladých házenkářů našeho klubu i hráčů extraligového týmu. Artur Adamík jako trenér zasedl na lavičku ČTYŘLÍSTKU a MINILOVCŮ ze ZŠ VŠEHRDOVA. Lukáš Malý se ujal časomíry, kontroly skóre a Jakub Koňařík společně se staršími žáky se představil v roli rozhodčího.

V říjnu nás čeká ještě jeden turnaj v Litoměřicích, kde změří své síly 4 litoměřické základní školy. Poslední turnaj si zahrají školy z Lovosic, a okolí, ZŠ Terezín a nově také ZŠ Velemín.

Podzimní část školní ligy zakončíme 20. Prosince 2015 vánočním sportovním dnem s extraligou. Na děti čeká sportování s našimi házenkáři a samozřejmě sladká odměna.

Kategorie: mládež, Školní liga