První vítězství mladšího dorostu

Po třech kolech se mladší dorostenci radovali z prvního letošního vítězství. V domácím prostředí se jim podařilo porazit kvalitní tým Dukly Praha o čtyři branky.

141205_mlD ce002

1.liga ml.dorostu:

HK Lovosice – HC Dukla Praha
30:26 (14:13)

 Hodnocení trenéra Milana Berky:

Ve čtvrtém kolem jsme hostili velice kvalitní družstvo Dukly Praha. Utkání bylo od začátku vyrovnané, obě družstsva se střídala ve vedení a to až do 19.minuty. V tu chvíli se Dukle podařilo odskočit na rozdíl čtyř branek 10:6 v její prospěch. Na tento náskok soupeře jsme reagovali oddechovým časem. Po něm došlo v naší hře ke zlepšení v defenzivě, díky tomu se nám podařily i rychlé protiútoky a z toho rezultoval brankový poměr 7:1. Celkově jsme pak otočili skóre na poločasových 14:13.

Začátek druhého poločasu se nám vydařil, povedlo se nám navýšit náskok na rozdíl tří branek a takový rozdíl svítil na ukazateli až do 45.minuty střetnutí. Naše vedení i nadále narůstalo a deset minut před koncem činilo již šest branek 27:21. Zápas jsme pak v poklidu dovedli do vítězného konce.

Celému družstvu patří poděkování za bojovnost a přístup k utkání. Vyzdvihnout lze výkon brankáře Jirky Günla, který svými zákroky skvěle podpořil obětavou činnost naší obrany.

Naši mladší dorostenci si připsali první vítězství v této sezóně a mají na svém kontě celkem tři body. V dalším kole jedou do Frýdku-Místku, kde sehrají utkání 5.kola v sobotu ve 13hodin.

Sestava a branky Lovců: Günl, Bretfeld – Škromach, Prášil, Baičev 4, Durček 3, Stach 13, Vraný, Heřmanovský, Malý 7, Timko, Kovář 1, Štraus 2, Vítek

7m hody: 1/0 – 2/2, vyloučení: 0 – 1, rozhodčí: Podzimek, Vlk, diváků: 50

Kategorie: mládež, mladší dorost Rubriky: