První porážka starších dorostenců

Čtvrté kolo první ligy staršího dorostu znamenalo první porážku pro náš celek. Ta přišla v zápase s Duklou Praha, která si naopak udržela neporazitelnost v soutěži.

141205_stD ce055

1.liga st.dorostu:

HK Lovosice – HC Dukla Praha
25:28 (12:16)

Naši házenkáři hráli s Duklou vyrovnané střetnutí a to až do 18.minuty prvního poločasu, kdy na ukazateli svítil stav 8:8. V dalších minutách se povedlo Dukle odskočit na rozdíl tří branek 8:11 a do poločasu pak svůj náskok ještě navýšila na čtyři góly 12:16.

Ve druhé půli jsme napjali všechny síly k tomu, abychom náskok soupeře dokázali vymazat. To se nám podařilo v 52.minutě, kdy jsme srovnali na 23:23. Remíza platila i o tři minuty později, když v 55.minutě oba týmy měly na svém kontě 25branek. Bohužel se nám v závěrečné pětiminutovce již skórovat nepodařilo,zatímco soupeř byl úspěšný třikrát a v zápase zvítězil 25:28.

Dukla tak i nadále neztratila jako jediná v soutěži ani bod a s osmi body je na čele tabulky. Naši hráči naopak utrpěli první porážku a jsou na čtvrtém místě se šesti body. V dalším kole jedou starší dorostenci společně s mladšími dorostenci do Frýdku-Místku, kde hrají v sobotu od 15hodin.

Komentář trenéra Radka Milera: „v první třetině zápasu jsme viděli nervózní, vyrovnané utkání. Je škoda posledních deseti minut prvního poločasu, kdy nám Dukla i díky několika zbytečným vyloučením našich hráčů odskočila na rozdíl čtyř branek. Ve druhé půli jsme za pomoci trpělivé obraně stahovali náskok hostů, osm minut před koncem se nám podařilo srovnat. Bohužel v závěru zápasu jsme neproměnili vyložené šance a vyrobili technické chyby, které soupeř dokázal potrestat.“

Sestava a branky Lovců: Gebur, Vodička – Poráč 4, Kalík 2, Prokop, Provinský 3, Motejl 8/3, Čepelák, Richter 1, Vodička, Karlovec 4, Konárik 1, Čech 2

7m hody: 3/3 – 3/3, vyloučení: 6 – 9, rozhodčí: Podzimek, Vlk, diváků: 58

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: