Mladší dorostenci starší kolegy nenapodobili

Jednu výhru a jednu prohru si připsaly dorostenecké celky v průběhu víkendu, kdy se oba představily na palubovce Karviné. Mladším dorostencům se bohužel nepodařilo soupeře porazit a podlehli mu o osm branek.

141205_mlD ce009

3.kolo 1.ligy ml.dorostu:

HCB Karviná – HK Lovci Lovosice
35:27 (19:11)

Třetí kolo dorostenecké soutěže našim házenkářům výhru nepřineslo. Karviná si již po třetině zápasu dokázala vytvořit dostatečný náskok, který i přes snahu našich Lovců a dobré hře ve druhém poločase nakonec udržovala až do konce zápasu. Hodnocení a komentář trenéra Václava Karlovce si můžete přečíst níže.

Hodnocení trenéra Václava Karlovce:

Vstup do utkání se našim hráčům povedl. Do 15.min jsme s domácími drželi krok, stav utkání byl 7:5. Následovalo vyloučení dvou našich hráčů a domácí toho náležitě využili. Odskočili nám na 6-ti brankové vedení. Naši mladší dorostenci však nesložili zbraně a bojovali do konce poločasu. Ten skončil stavem 19:11.

Ve druhém poločase jsme se soupeřem hráli vyrovnaně, a to zásluhou zodpovědné hry a zlepšené střelby. Všichni hráči podali velice kvalitní výkon, nelze vyzdvihnout jednotlivce. I když jsme utkání dohráli s 8 brankovým rozdílem, druhý poločas nám ukázal, že jsme schopni hrát vyrovnaná utkání i s papírově silnějšími soupeři.

V dalším kole, tj. v neděli 11. 10. hostíme od 12hodin tým Dukly Praha.

Sestava a branky Lovců: Günl, Bretfeld – Škromach, Dojčinovič, Baičev 3, Durček 2, Stach 10/1, Vraný 3, Heřmanovský, Malý 6/2, Timko 3, Štraus

7m hody: 7/2 – 3/3, vyloučení: 5 – 4, rozhodčí: Horalík, Kosa, diváků: 51

Kategorie: mládež, mladší dorost Rubriky: