Mladší dorostenci neuspěli ve Frýdku-Místku

Ani šesté kolo nepřineslo druhou výhru v sezóně pro celek mladších dorostenců. Těm se bohužel nepodařil již první poločas, po kterém z palubovky soupeře odcházeli už s osmibrankovým mankem.

1.liga ml.dorostu, 5.kolo:

SKP Frýdek-Místek – HK FCC Město Lovosice
38:25 (20:12)

141205_mlD ce019

Pět minut čekali naši Lovci na první branku. Domácí Frýdek-Místek v tu chvíli vedl již 3:0 a úvodní vedení bylo odrazem k jeho vysoké výhře. Lovosičtí hráči se jakžtakž drželi prvních dvacetpět minut střetnutí, po kterých svítil na ukazateli stav 17:12 pro Frýdek-Místek. V závěrečených minutách nám domácí utekli ještě o další tři branky až na poločasových 20:12.

Ve druhé půli jsme již na soupeře vůbec nestačili. Ve 45.minutě vedl Frýdek-Místek 29:16, aby nakonec zvítězil stejným rozdílem 38:25.

Po pěti kolech mají na svém kontě mladí Lovci tři body za jednu výhru a jednu remízu. V dalším kole přivítáme na domácí palubovce celek Kopřivnice a to v neděli 25. října od 12hodin.

Komentář trenéra Milana Berky: „zápas pátého kola se nám nevydařil. Stále jsme oslabení o dva hráče a ani trochu jsme se nedokázali přiblížit výkonu z minulého kola proti Dukle Praha. Utkání jsme soupeři bez větších problémů doslova odevzdali. Špatně jsme bránili, nízká byla i naše úspěšnost střelby (44%) a udělali jsme obrovský počet technických chyb (23). To vše rezultovalo ve druhou ostudně vysokou prohru na hřišti soupeře. Jako tým jsme velice nespokojeni a musíme náš výkon mnohonásobně zlepšit, abychom uspěli v dalším kole proti Kopřivnici.“

Sestava a branky Lovců: Günl – Vích 1, Škromach 1, Malý 6/3, Štraus 2, Vraný 1, Dojčinovič 1, Kovář, Bredfeld, Durček 3, Stach 8/1, Baičev 2, Heřmanovský

7m hody: 1/1 – 4/4, vyloučení: 2 – 0, rozhodčí: Kuča, Pelech, diváků: 47

Výsledky a statistiky mladšího dorostu ZDE

Kategorie: mládež, mladší dorost Rubriky: