Mládežnické týmy Lovců v akci o tomto víkendu

V pravidelných úterních článcích přinášíme víkendový souhrn ze zápasů našich mládežnických celků. Další díl si můžete přečíst dnes a přinášíme v něm aktuální výsledky ostatních věkových kategorií.

Pripravka_1015 04Jak se dařilo naší mládeži o víkendu 10.-11.10.?

Starší dorostenci

Čtvrté kolo první ligy staršího dorostu znamenalo první porážku pro náš celek. Ta přišla v zápase s Duklou Praha, která si naopak udržela neporazitelnost v soutěži. Lovci drželi se soupeřem krok do 20.minuty prvního poločasu. Pak přišlo několik vyloučení, které soupeř dokázal potrestat a brankově odskočit. Osm minut před koncem jsme srovnali na 23:23, ale v závěru nakonec soupeř vítězství přeci jen vybojoval. Dukla tak i nadále neztratila jako jediná v soutěži ani bod a s osmi body je na čele tabulky. Naši hráči naopak utrpěli první porážku a jsou na čtvrtém místě se šesti body. V dalším kole jedou starší dorostenci společně s mladšími dorostenci do Frýdku-Místku, kde hrají v sobotu od 15hodin.

Mladší dorostenci

Po třech kolech se mladší dorostenci radovali z prvního letošního vítězství. V domácím prostředí se jim podařilo porazit kvalitní tým Dukly Praha o čtyři branky. Dukla sice zpočátku získala vedení 10:6, ale naše série sedmi branek v řadě znamenala otočení skóre. Velmi dobrou hrou podpořenou zákroky brankáře Günla se pak podařilo našim Lovcům náskok ještě navýšit a v poklidu dovést utkání do vítězného konce. Naši mladší dorostenci si připsali první vítězství v této sezóně a mají na svém kontě celkem tři body. V dalším kole jedou do Frýdku-Místku, kde sehrají utkání 5.kola v sobotu ve 13hodin.

Mladší žáci

V neděli 11. října 2015 pokračovala  liga Ústeckého kraje mladších žáků ve sportovní hale Spartaku Ústí nad Labem. Ve třetím kole vynechávalo vedoucí družstvo soutěže, náš „A“ tým a tak se na turnaji představilo jen lovecké „béčko“. Celkovým vítězem se stal celek Lounů. Naši Lovci obsadili třetí místo a potěšili trenéry jak předvednou hrou tak výsledky. Na turnaji si poradili s domácími Tygry i s žáky Varnsdorfu. Potěšitelné pro házenou je vyrovnávání výkonnosti družstev.

Minižáci

Druhý podzimní turnaj této soutěže se konal ve sportovní hale v Mostě. Lovosičtí minižáci nastoupili k turnaji v kompletní sestavě a potvrdili svými výkony letošní výbornou výkonnost. Turnaj absolvovali bez jediného zaváhání a bez problémů ve všech utkáních vysoko zvítězili. Družstvo se snažilo hrát rychle a kolektivně v útoku a zlepšila se i obranná činnost a díky tomu i výkon brankařů. Potěšitelné je, že všichni hráči lovosického družstva se zapsali do tabulky střelců více než jednou brankou.

Přípravka

V sobotu 10.10. 2015 proběh již druhý turnaj ligy Ústeckého kraje v kategorii přípravky 4+1, který se konal v naší lovosické hale Chemik. Turnaj se odehrál ve dvou skupinách po čtyřech družstvech. Hrálo se 2x10min. po kterých následovaly sedmimetrové hody. V každé ze skupin jsme měli zastoupení v podobě jednoho družstva. Cílem turnaje bylo, aby si všechny děti zahrály a vyzkoušely si házenou. Odměnou bylo především nadšení a zápal pro hru, která probíhala ve výborné atmosféře .

Podrobné články včetně statistik a komentářů trenérů pak najdete na našich stránkách v nové sekci Aktuality mládež www.hazenalovosice.cz/category/mladez/.