Mládežnické týmy Lovců v akci o tomto víkendu

V pravidelných úterních článcích přinášíme víkendový souhrn ze zápasů našich mládežnických celků. Další díl si můžete přečíst dnes a přinášíme v něm aktuální výsledky ostatních věkových kategorií.

SL-10_2015-04Jak se dařilo naší mládeži o víkendu 3.-4.10.?

Starší dorostenci

I po třetím kole zůstávají naši starší dorostenci stoprocentní, když po jednobrankovém vedení v poločase utkání v Karviné nakonec soupeře porazili přesvědčivě o deset gólů 28:18. Začátek sice našim Lovcům nevyšel a brzo prohrávali 1:4. Pak ale přidali na důrazu v obraně a díky tomu se dostávali i do rychlých protiútoků. Obrana se jim dařila i nadále a ve druhé půli pak brzo získali uklidňující náskok. V dalším kole hostí starší dorostenci v hale Chemik v neděli 11. 10. tým Dukly Praha.

Mladší dorostenci

Třetí kolo dorostenecké soutěže našim házenkářům výhru nepřineslo, když jejich soupeřem byl stejně jako u týmu staršího dorostu celek Karviné. Karviná si již po třetině zápasu dokázala vytvořit dostatečný náskok, který i přes snahu našich Lovců a dobré hře ve druhém poločase nakonec udržovala až do konce zápasu. Celkově moravský tým vyhrál poměrem 35:27 po poločase 19:11. V dalším kole, tj. v neděli 11. 10. hostí mladší dorost od 12hodin tým Dukly Praha.

Minižáci

Naši minižáci vypravili na druhý turnaj Ligy Ústeckého kraje, který se tentokráte konal v Lounech, dva týmy. Celkem 14 malých Lovců se představilo v osmi zápasech. Lovosické družstvo I. se vypořádalo vítězně se všemi soupeři bez problémů. Lovosická „dvojka“ prohrála s Chomutovem a vyhrála s dvojkou DHK Most a Loun. U obou celků nebyli trenéři spokojeni s nedůraznou hrou v osobní obraně a nepřesností střelby. Příští turnaj se hraje v sobotu 17.října na DHK Most.

Školní liga

Již čtvrtý ročník tzv.Školní ligy začíná v této sezóně na školách v Lovosicích, Litoměřicích a okolí. V tomto roce je pro týmy připravena dlouhodobá soutěže O pohár Českého středohoří. Od září do března si školní týmy zahrají osm turnajů. Pro Lovosický pohár jsou týmy rozdělené do tří skupin. Ve dvou skupinách hrají čtyři základní školy a v jedné skupině čtyři základní školy a DDM Lovosice. První turnaj poháru rozehrála druhá skupina v pátek 2. 10. 2015 a to i za účasti extraligových Lovců (Artur Adamík, Lukáš Malý, Jakub Koňařík).

Podrobné články včetně statistik a komentářů trenérů pak najdete na našich stránkách v nové sekci Aktuality mládež www.hazenalovosice.cz/category/mladez/.