Mistrovský turnaj starších žáků v Lovosicích

V neděli 4.10. 2015 se konal ve sportovní hale Chemik v Lovosicích mistrovský turnaj ÚKSH v kategorii starších žáků.

HF2015 -54

Turnaje se zúčastnila družstva HK FCC Město Lovosice „A“ a „B“, HK Baník Most, TJ Lokomotiva Louny, HSK Tygři Ústí n. Lab „B“. Družstvo HSK Tygři Ústí n. L. „A“ mělo pro tento turnaj volno.

Největším překvapením turnaje bylo domácí „B“ družstvo, které bylo opět doplněno hráči z mladší kategorie a dokázalo obrat o body družstva z Ústí a Loun jak ve hře tak i v doplňkové mini soutěži (osobní obrana). Bojovnost, nasazení a chuť vyhrát byl receptem pro úspěch žáků z „B“ týmu v těchto utkáních.. Za to patří hráčům obrovské díky a respekt.

Výkonnostně silnější domácí družstvo Lovosice „A“ prošlo turnajem bez porážky, kdy soupeře hráči přehrávali rozdílem třídy. Slabší chvilku v turnaji si družstvo vybralo v utkání se soupeřem z Loun. U hráčů je vidět herní a fyzická vyspělost, a to dává nad ostatními obrovskou výhodu při řešení situace jeden na jednoho. Nejlepší střelcem týmu a celého turnaje se stal Kilián Malý.

Lovosice A:

Jelínek Tomáš, Tietze František (2) – Dojčinovič Daniel (13), Šmíd Šimon (14), Durček Jan (2), Sozanský Jan (8), Svoboda Vítězslav (12), Prášil Martin (19), Kilián Malý (21)

Výsledky:

Lovosice A – Lovosice B 23:13
Lovosice A – Louny 20:17
Lovosice A – Ústí n/L B 30:6
Lovosice A – Most 19:9

Lovosice B:

Lukáč Lukáš – Burgr Michal (11), Burša Vít (1), Vosický Radim (3), Staněk Josef (15), Heller Šimon (1), Bednařík Michal (4), Štolba Matěj (13), Lopata Tomáš (8), Kryšpín Karel (1), Hermoch Petr

Výsledky:

Lovosice B – Lovosice A 13:23
Lovosice B – Louny   17:13
Lovosice B – Ústí n/L B 19:14
Lovosice B – Most 9:16