HK Lovosice pořádá zájezd na utkání Bundesligy!

Další ojedinělý zážitek mohou zažít házenkářští fanoušci všech generací, pro které lovosický klub připravil zájezd na utkání německé házenkářské Bundesligy.

fuechse-barcelona5_409019a

Klub HK FCC Město Lovosice organizuje pro všechny fanoušky házené bez rozdílu klubové příslušnosti zájezd na utkání HBL. Jedná se o zápas hraný v Berlíně v neděli 20. prosince, ve kterém se představí berlínské Lišky včetně našeho reprezentačního brankáře Petra Štochla proti dalšímu špičkovému týmu z Flensburgu. Oba celky se nacházejí na předních příčkách soutěže a utkání tak slibuje vedle diváckého zážitku také skvělou házenkářskou podívanou.

Termín utkání: 20. prosince 17:15, Füchse Berlin – SG Flensburg-Handewitt

Cena zájezdu: 400 Kč doprava + 12 EUR vstupenka (jedná se o lístky 3.kategorie)

Odjezd autobusu bude z Lovosic (65km po D8 směr Teplice, cca 30minut z Prahy, dostupno vlakovým i autobusovým spojením z Prahy) v dopoledních/ranních hodinách v neděli 20. prosince, odjezd z Berlína po skončení utkání. Zájemci se mohou hlásit na emailu Lkanturkova@seznam.cz . Maximální termín pro přihlášení na zájezd je do 30. listopadu.

Upozornění: zájezd se uskuteční jen při naplnění kapacity autobusu! Proto neváhejte, domluvte se se svými kamarády a pojeďte s námi vstříc jedinečnému házenkářskému zážitku v předvánočním Berlíně. Samozřejmě platí i druhá varianta, že kapacita bude vyprodána, tak jako tomu bylo v loňském roce. Každopádně tedy neváhejte!

Kategorie: aktuality Rubriky: