Čtvrtá výhra starších dorostenců v sezóně

V šestém kole první ligy staršího dorostu si připsal náš tým čtvrtou výhru v letošní sezóně. Stejně jako mladší dorostenci, i starší kolegové si poradili s Brnem.

141205_stD ce016

1.liga st.dorostu 6.kolo:

HK Lovci Lovosice – KP Brno
41:32 (18:13)

První třetina zápasu přinesla přetahovanou o výsledek a branky. Oba celky se střídaly ve skórování a také ve vedení. Našim Lovcům se vydařila poslední desetiminutovka prvního dějství, kdy si dokázali vypracovat výraznější vedení a do šaten odcházeli s náskokem 18:13.

Toto vedení se ukázalo jako rozhodující pro vývoj druhé půle. Naši Lovci ve druhém poločase nepřipustili, aby Brno ve druhém poločase náskok našich házenkářů snížila. Lovcům se jej naopak podařilo v průběhu druhé půle vedení navyšovat, aby nakonec zvítězili o devět branek 41:32.

Lovci mají na svém kontě po čtyřech výhrách v šesti kolech osm bodů a posunují se tabulkou vzhůru. V dalším kole jedou v neděli 15. listopadu na palubovku Nového Veselí, kde hrají od 14:30hodin.

Komentář trenéra Radka Milera: „po vyrovnaných prvních dvaceti minutách se nám konečně podařilo soupeři maličko odskočit a do konce poločasu vést o pět branek. Ve druhém dějství nás z počátku především trápila střelba z dálky a souhra spojek s pivotem.  Postupným zlepšením hry v útoku jsme ale nakonec soupeře přehráli a zaslouženě vyhráli  rozdílem devíti branek.“

Sestava a branky Lovců: Gebur, Vodička – poráč 4, Kalík 3, Prokop 6, Provinský 6, Motejl 7/2, Čepelák, Richter, Karlovec 2, Konárik 9/1, Čech 2, Seyfryd 1

7m hody: 3/3 – 3/1, vyloučení: 5 – 3, rozhodčí: Hladký, Zelenka, diváků: 100

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: