Vítězná premiéra starších dorostenců

1.kolo st.dorost:

HBC Strakonice 1921 – HK FCC Město Lovosice
28:32 (17:14)

141205_stD ce037

Hodnocení trenéra Radka Milera.

Po počátečním oťukávání obou týmů se naši házenkáři dokázali soupeři brankově odpoutat a v desáté minutě vedli o čtyři branky 10:6. Bohužel v dalších minutách se nám přestalo dařit v útočné fázi a k tomu se přidalo i velké množství technických chyb na naší straně. Soupeř trpělivě snižoval náš náskok a v tu chvíli se nedařilo ani naší defenzivě ani pak samotným brankářům. V 19.minutě jsme nicméně vedli 13:10, ale do konce prvního poločasu jsme pak skórovali již jen jednou a to v poslední minutě první půle! Oproti tomu domácí byli brankově úspěšní hned sedmkrát a otočili vývoj zápasu ve svůj prospěch v poměru 17:14.

Až ve druhé půli jsme začali hrát lépe, vzpamatovala se defenziva a chytil se i brankář Vodička. Začaly se nám dařit rychlé protiútoky, zodpovědnost na sebe vzal Provinský a v útoku výrazně pomohl i Seyfryd. Domácí se sice drželi, hlavně zásluhou našich zmařených šancí včetně čtyř neproměněných 7mi metrových hodů, nicméně poslední desetiminutovka, kterou jsme vyhráli poměrem 10:3 rozhodla o našem těžce vydřeném vítězství.

Starší dorostenci tak mají za sebou vítěznou premiéru a v příštím kole se představí v domácím prostředí. V neděli 27. 9. od 15:30 hodin přivítají házenkáře Ostravy.

Sestava a branky Lovců: Gebur, Vodička – Poráč 3, Kalík 4, Prokop, Provinský 7/1, Motejl 7/2, Čepelák, Richter, Karlovec 3, Konárik 1, Čech 1, Seyfryd 6

7m hody: 2/4 – 4/8, vyloučení: 3 – 5 (ČK Konárik), rozhodčí: Rutta, Větrovský, diváků: 105

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: