V regionálním derby se zrodila remíza

Ve druhém kole první ligy mladšího dorostu se střetli naši Lovci proti regionálnímu rivalovi z Mostu. O tom, jak se týmům v utkání dařilo, se můžete dočíst v článku.

141205_mlD ce006

2.kolo 1.ligy ml.dorostu:

HK FCC Město Lovosice – HK Baník Most
24:24 (15:12)

Hodnocení trenéra Milana Berky:

Druhé kolo první ligy mladšího dorostu přineslo po dlouhé době severočeské derby v nejvyšší dorostenecké soutěži. Přivítali jsme v něm Baník Most.

Do utkání vstoupili lépe hosté a ujali se vedení 5:2. Poté jsme zlepšili zakončení a přechod do protiútoku a osmigólovou šňůrou jsme otočili vývoj zápasu v náš prospěch a stav 10:6. Tento rozdíl jsme si udržovali po celý zbytek prvního poločasu, který jsme celkově vyhráli poměrem 15:12.

Vývoj druhé půle byl podobný a až do 45.minuty jsme si udržovali čtyřgólový náskok. Hostům se ale podařilo šňůrou čtyř branek srovnat na 22:22 (53.minuta zápasu). Ještě jednou se nám podařilo odskočit Mostu na dvougólový rozdíl 24:22. Do konce zápasu jsme ale již branku nevstřelili, naopak soupeři se povedlo srovnat na 24:24. Poslední dvě minuty jsme pak dohrávali v oslabení a dokázali vybojovat bod.

Celému týmu patří poděkování za bojovnost a reprezentaci klubu.

Ve třetím kole zajíždějí naši mladší dorostenci do Karviné, kde hrají v sobotu 3. října od 15hodin. Karviná má zatím plný bodový zisk, když dokázala porazit týmy Plzně a Zlína.

Sestava a branky Lovců: Günl, Bretfeld – Škromach 1, Dojčinovič, Baičev 7, Durček, Stach 5, Vraný 1, Heřmanovský, Vích, Malý 5/3, Timko 2, Štraus 3, Vítek

7m hody: 3/3 – 4/3, vyloučení: 3 – 2, rozhodčí: Špaček, Lorenc

Kategorie: mládež, mladší dorost Rubriky: