Mládežnické týmy Lovců v akci o tomto víkendu

V pravidelných úterních článcích budeme přinášet víkendový souhrn ze zápasů našich mládežnických celků. První díl začíná právě dnes a přinášíme v něm aktuální výsledky dalších věkových kategorií.

141205_stD-ce037

Jak se dařilo naší mládeži o víkendu 19.-20. 9.?

Starší dorostenci

Dorostenecké celky vstoupily prvním zápasem do letošní sezóny 2015/2016. Na starší dorostence Lovosic, kteří v poslední sezóně obsadili bronzovou pozici, čekal v prvním duelu tým Strakonic. Nevydařený závěr první půle znamenal vedení domácích 17:14, ale zlepšená druhá část utkání a především poslední desetiminutovka rozhodla o našem vítězství 32:28. V dalším kole se doma představíme proti týmu Ostravy (27.9., 15:30).

Mladší dorostenci

Mladší dorostenci měli za prvního soupeře celek Velké Bystřice a vstup do sezóny se jim vůbec nevydařil. Krok s protivníkem dokázali držet pouze do 18.minuty zápasu a stavu 12:10. Pak se jim přestalo dařit ve všech činnostech a Bystřici podlehli vysoko 23:42. V dalším kole přivítají v hale Chemik regionálního rivala z Mostu (27.9., 13:30).

Starší žáci

Dva týmy vyslali starší žáci Lovosic na druhý turnaj regionální soutěže Ústecké ligy do Ústí nad Labem. Lovosice A vstoupily do sezóny dobře a nakročili ke splnění prvního z cílů letošní sezóny: postup do Žákovské ligy z prvního místa. Lovosice B, doplněné na turnaji o některé z hráčů z mladších žáků, se neztratily a předvedly velmi dobré výkony s příslibem do budoucna.

Minižáci

Také minižáci se zapojili do regionální Ústecké ligy a to prvním turnajem 4+1 v Mostě. Stejně jako kategorie starších žáků, i minižáci představili dva týmy. Lovosice 1 prošly turnajem bez porážky, Lovosice 2, do jejichž týmu se zapojily děti z loňské přípravky, podlehly na turnaji pouze Chomutovu. Podle vyjádření trenérů lze celkově hodnotit vystoupení lovosických dětí v Mostě jako dobrou reprezentaci naší házené a jako dobrý indikátor chyb k odstraňování v tréninku.

Podrobné články včetně statistik a komentářů trenérů pak najdete na našich stránkách v nové sekci Aktuality mládež www.hazenalovosice.cz/category/mladez/ .

Kategorie: aktuality