Mládežnické týmy Lovců v akci o tomto víkendu

V pravidelných úterních článcích přinášíme víkendový souhrn ze zápasů našich mládežnických celků. Další díl si můžete přečíst dnes a přinášíme v něm aktuální výsledky ostatních věkových kategorií.

HF2015-75

Jak se dařilo naší mládeži o víkendu 26.-27. 9.?

Starší dorostenci

Po vítězném prvním kole nezaváhali starší dorostenci ani v kole druhém. V něm se utkali se Sokolem Ostrava a po vyrovnaném začátku (5:5) pak zařadili vyšší rychlost a soupeři již v poločase odskočili na rozdíl devíti branek. Bez problémů pak dokráčeli k druhému vítězství v sezóně, v kole třetím se utkají s Karvinou na její palubovce v sobotu 3. října.

Mladší dorostenci

Mladší dorostenci po vysoké prohře z úvodního utkání chtěli svoje zaváhání napravit a pokusili se o to v regionálním derby v utkání s Mostem. Po většinu zápasu byli naši Lovci lepší, po vítězném poločase 15:12 vedli ještě pár minut před koncem 24:22. Nakonec se ale oba celky rozešly smírně po výsledku 24:24. Pro mladší dorostence to byl první získaný bod v sezóně. Ve třetím kole se stejně jako starší dorost představí v Karviné.

Mladší žáci

V Lounech proběhlo druhé kolo Ligy Ústeckého kraje a to za účasti dvou týmů z Lovosic, Lovosice „A“ a Lovosice „B“. Naše dva celky se utkaly hned v prvním zápase obou lovosických výběrů na turnaji a zápas přinesl vítězství „béčka“ v osobní obraně. To předznamenalo celý vývoj turnaje, ve kterém nakonec „áčko“ nepotvrdilo svoje kvality a obsadilo až třetí příčku. „B“ tým se umístil na čtvrté pozici. Celkově však „áčko“ po dvou turnajích zůstává na první pozici se ziskem 8 bodů.

Minižáci

První turnaj Podkrušnohorské ligy letošní sezóny hostil Žatec. Na venkovním hřišti se za velmi chladného počasí utkalo mezi sebou šest družstev. Naši nejmenší na turnaji předvedli suverénní výkon a bez porážky v turnaji zvítězili, když druhou Duklu Praha porazili ve vzájemném zápase 12:8. Další turnaj této soutěže je naplánován na 11. října, kdy se týmy utkají v Mostě.

Podrobné články včetně statistik a komentářů trenérů pak najdete na našich stránkách v nové sekci Aktuality mládež www.hazenalovosice.cz/category/mladez/ .