Minižáci úspěšní na turnaji Ústecké ligy

První turnaj letošní sezony se hrál ve sportovní hale Baníku Most. Zúčastnila se ho dvě družstva HK Lovosice. O tom, jak si naši nejmenší vedli, se můžete dočíst v článku.

HF2015 -75

Ústecká liga 4+1, minižáci
Baník Most, 20. září 2015

První turnaj letošní sezony se hrál ve sportovní hale Baníku Most. Zúčastnila se ho dvě družstva HK Lovosice. Hrálo se ve dvou skupinách na dvou hřištích. Obě lovosická družstva splnila vcelku očekávání trenérů. Lovosice 1 s převahou přehrály soupeře z Loun, Mostu, DHK Most a Ústí. Tento tým hrál ve složení: v brance Ondra Zábranský, v poli Vojta Černý, Tomáš Pokorný, Daniel Tučka, Martin Zámyslický, Pavel Drašnar, Jan Karlík, Martin Křížek a Jan Bereš.

Většina hráčů uspokojila nároky trenérů, velmi kvalitním výkonem na sebe upozornil Martin Zámyslický, Pavel Drašnar a Tomáš Pokorný. Avšak i ostatní ukázali předpoklady úspěšně účinkovat v Podkrušnohorské lize 6+1, která začíná 27.září v Žatci.

Družstvo Lovosice 2 bylo převážně složeno z hráčů loňské přípravky a prohrálo s Chomutovem, vyhrálo s družstvem Louny II a DHK Most II. S výkonem tohoto celku byli trenéři také spokojeni a po odstranění herních chyb plynoucích z nekázně a nesoustředění na hru lze očekávat rychlé zlepšování. Lze konstatovat, že útočná hra byla daleko lepší než obranná činnost. Družstvo hrálo ve složení David Srba, Tomáš Křížek, Matěj Reska, Matěj Fornbaum, Samuel Šírek, Václav Durek a v brance Jáchym Toužimský. Nejlepším výkonem na sebe upozornili David Srba a v brance Jáchym Toužimský.

Celkově lze hodnotit vystoupení lovosických dětí v Mostě jako dobrou reprezentaci lovosické házené, a jako dobrý indikátor chyb k odstraňování v treninku.

zpracoval: Ing.Jan Šváb

Kategorie: minižáci, mládež