Lovci nestačili na tým Elbflorenze

V dalším přípravném střetnutí se lovosičtí házenkáři střetli s celkem HC Elbflorenz. O tom, jak se jim v jejich čtvrtém přátelském zápase před sezónou dařilo, si můžete přečíst v hodnocení asistenta trenéra.

HK FCC Město Lovosice – HC Elbflorenz
25:28 (13:13)

150314_Přerov ce021.jpg

Naši házenkáři proti kvalitnímu soupeři nepodali špatný výkon, nicméně ještě stále je na jejich hře vidět nevyhranost. V dnešním zápase po vyrovnaném poločase nakonec podlehli soupeři z nedalekých Drážďan rozdílem tří branek 25:28.

Utkání pro vás hodnotil tentokráte asistent trenéra Milan Berka: „dnes jsme se utkali s velice kvalitním soupeřem. Byl to velmi dobrý přípravný zápas, ve kterém jsme měli další možnost si vyzkoušet různé varianty jak v obranné tak v útočné fázi hry včetně obsazení hráčů. Chtěl bych pochválit kluky za nasazení a přístup, proti kterému stál kvalitnější soupeř než tomu bylo v rámci turnaje minulý týden. I v tomto utkání se na naší straně objevilo velké množství nedaných vyložených šancí i technických chyb, ale to je v této fázi přípravy normální. Zatím se snažíme dávat všem stejnou porci, myslím, že všichni hráči i nadále dostávají dostatek příležitostí, tak jak tomu v přípravné části má být.“

Také další příprava čeká na Lovce v domácím prostředí, když v pátek přivítají v hale Chemik tým Apolda. S tím se utkají od 18:30 hodin.

Sestava a branky Lovců proti Elbflorenz: Adamík, Hrdlička, Koňařík – Bouček, Franc 1, Havel 2, Chroustovský 1, Jelínek 1, Klimt 7, Landa 2, Malý 2, Miko 2, Motl 5, Sýkora 2.

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: