Turnaj v Žatci potvrdil dosavadní pořadí

V letním počasí se na venkovním hřišti v Žatci odehrál poslední turnaj Podkrušnohorské ligy minižáků v letošní sezóně. Nezrodil se na něm žádný překvapivý výsledek a podrobnosti můžete číst v článku.

Závěrečný turnaj Podkrušnohorské ligy minižáků v házené
Žatec, 6. června 2015

140831_Fest cnh008

Ročník 2014 – 2015

Za téměř tropického počasí se sehrál docela zajímavý turnaj na umělé trávě venkovního hřiště v Žatci. Zúčastnila se všechna družstva a zápasy nepřinesly žádné překvapivé výsledky. Lovosičtí  minižáci předvedli svou obvyklou hru, a i když se nedařilo tak jako v hale, byl jejich výkon celkem uspokojivý. Pro družstva Dukly, Lovosic a Loun to vlastně byla dobrá příprava před turnajem Megamini v Liberci, kde se hraje také venku a na podobném povrchu. Naši hráči všechny zápasy (kromě Dukly) bez problému  vyhráli a ve všech utkáních si všichni rovnoměrně zahráli. Kritiku však zaslouží základní sestava za osobní obranu s Duklou, kdy prohráli za pět minut  5:1. Do vlastního zápasu nastoupila  „lavička“ a základ se do hry vrátil v šesté minutě  za stavu 3 :0 pro Duklu. Hra pokračovala dále již vyrovnaně a Dukla nakonec vyhrála o dvě branky. Lovosickým chyběla přesná střelba, na vyložené šance byl zápas zcela vyrovnaný.

Výsledky Lovosic:

Osobní obrana 5.min.: 

Dukla 1:5
Most 7:1
Žatec 4:0
Louny 3:1

Zápasy 2×12 min:

Dukla 13:15
Most 10:3
Louny 15:9
Žatec 20:1

Sestava Lovosic:

brankáři:  Hromada Martin, Zábranský Ondra

hráči: Pokorný Tadeáš, Dojčinovič Lukáš, Hron Jan, Vojíř Pavel, Šváb Jan, Vaverka Lukáš, Pokorný Tomáš, Drašnar Pavel, Vojta Černý,Křížek Martin, Bartošík Antonín,  Král Tomáš, Franta Šafránek

Pořadí v turnaji, v osobní obraně a v celé soutěži  2014–15: 

  1. Dukla Praha
  2. HKM Lovosice
  3. Loko Louny
  4. Baník Most
  5. Šroub.Žatec   

zpracova : Jan Šváb