Zájezd do Plzně na utkání finále

HK .A.S.A. Město Lovosice pořádá pro své příznivce autobusový zájezd na utkání finálové série. Podrobnosti k zájezdu a jak se na něj přihlásit čtěte v článku.

Zápasy se hrají v sobotu 9.května a v neděli 10.května, vždy od 10:15. Autobus na jednotlivá utkání bude odjíždět v 7:30 od haly Chemik. Cena „zpáteční jízdenky“ je 100Kč osoba / utkání.

Upozorňujeme, že vstupenka na zápas není v ceně zájezdu a je v režii účastníků. Při přihlášení na zájezd si můžete zároveň rezervovat vstupenky na zápasy z kvóty určené pro naše fanoušky. Pokud máte zájem si rezervovat vstupenky z naší kvóty a nebudete se účastnit zájezdů (tito fanoušci mají automaticky vstupenky z kvóty), můžete si o ně také napsat na email LKanturkova@seznam.cz  .

Prosím uvádějte počet vstupenek, druh (dospělý,děti do 12let) a zda pojedete na jeden nebo obě utkání (na dvojutkání je zvýhodněná cena vstupenek).

Přihlášky na zájezd jsou spuštěny od pondělí 27.4. na vrátnici sportovní haly Chemik, kde rovnou provedete úhradu příspěvku na jízdné.

V případě jakýchkoliv dotazů pište na email LKanturkova@seznam.cz  (neslouží k přihlášení).

Informace ke vstupenkám na utkání v Plzni (9. a 10. května):

JEDNOTLIVÁ UTKÁNÍ
Dospělý 200 Kč
Děti do 12ti let a důchodci 100 Kč

VSTUPENKA NA OBĚ UTKÁNÍ
Dospělý 320 Kč
Děti do 12ti let a důchodci 160 Kč
+ 50% sleva na případné 5.utkání

Kategorie: tým "A" Rubriky: ,