V sobotu čeká Lovosice házenkářský svátek

Celý rok bojovali naši házenkáři o co nejlepší výsledky, celý rok pak fanoušci podporovali jejich výkony ve sportovní hale a výsledek je následující: březnový zisk Českého poháru a především postup Lovců do finále extraligy! Výsledek, kterým by se rozhodně chtěly pyšnit všechny extraligové týmy a který se povedl právě Lovosicím.

Minulý víkend byla rozehrána finálová série a přiznejme si, že výsledkově se Lovcům příliš nepodařila. Z hřiště i hlediště zní ale jediné: nevzdáváme se a do sobotního utkání jdeme s cílem prodloužit finálovou sérii. To, jestli se to povede, mohou ti, kteří si zakoupili vstupenky v předprodeji vidět naživo, ti co se do haly Chemik nedostanou ale nemusí zoufat, neboť všechna finálová střetnutí přenáší živě kanál ČT4.

Finálová trička – „černá je barva naše“

Zpátky k sobotě 16. května, kdy se v hale Chemik od 10:15 rozehraje další bitva mezi naším celkem a obhájcem titulu z Plzně. Vše odstartuje již v devět hodin ráno, kdy se otevře stánek s občerstvením i náš fan shop, kde si budete moci mimo jiné koupit i speciální trička vyrobená pro finálovou sérii. V prodeji budou trička všech velikostí, od malých dětských po největší trička pro dospělé. Jejich barva bude černá, stejně jako barva dresů našich Lovců a rádi bychom, aby všichni naši fanoušci přišli do haly Chemik v této barvě horní části oblečení.

Doprovodný program

Pro všechny z vás, kteří nebudou stejně jako já moci v sobotu dospat, je již od devíti hodin ráno připraven i doprovodný program. Nudit se v blízkosti haly Chemik nebudete vy ani vaše děti. Pro dospělé bude připraveno občerstvení, pro děti oblíbené malování na tváře a pro všechny hudební doprovod DJ Hitrádia FM. Co takhle nechat si na tváře namalovat lovosické bojové barvy „jako tenkrát“ a ještě více tak podpořit naše Lovce? 😉

Slavnostní okamžiky finálového dne

Vedle samotného utkání proběhnou ve finálový den také dva slavnostní okamžiky. Před samotným zápasem společně poděkujeme našemu odchovanci a dlouholetému hráči Lovosic Milanu Berkovi, který tuto sezónu ukončí svoji aktivní hráčskou kariéru. Druhým pak bude předávání bronzových medailí našim starším dorostencům. Tento akt se uskuteční v poločase finálového utkání.

Organizační upozornění! Omezené parkování!

U plaveckého bazénu bude vystaven zátaras, takže ke sportovní hale nebude možno vjet osobním automobilem!! Prosím počítejte s touto změnou a pokud pojedete auty, jeďte o to dříve, aby jste mohli pohodlně zaparkovat a v poklidu dojít chůzí ke sportovní hale.

Organizace míst v hale

Jak jste si všimli při zakoupení vstupenek, všechna místa v hale jsou na konkrétní sedadla. V hale jsou tři sektory (viz obrázek) – A, B, C, které budou viditelně označeny. Navíc se můžete orientovat podle čísla sedačky:

Sektor A – sedačky 1-27
Sektor B – sedačky 28-57
Sektor C – sedačky 58-84

Vchod do sportovní haly – u sektoru A

sektory celkověPřímo u jednotlivých sektorů pak budou členové našeho klubu, kteří vám ochotně pomohou s nalezením vaší sedačky. Prosíme všechny majitele vstupenek – přijďte i přes zakoupené místenky v dostatečném předstihu!

Finále není každý den!!

V neposlední řadě a možná, že toto by měl být náš společný hlavní úkol: pojďme si finále užít! Dvanáct elitních týmů osm měsíců bojovalo o možnost zahrát si o ty nejvyšší mety. Jen dvěma z nich se to nakonec povedlo a my jsme hrdí na to, že jedním z těchto týmů jsou LOVCI. Je to bezesporu házenkářský svátek, který je o to cennější, že jsme ho vybojovali ve městě jako jsou Lovosice a s většinou vlastních odchovanců (přičemž ale všichni hráči jsou jako by byli naši vlastní 🙂 Pojďme férově a s nadhledem podporovat náš tým, nestyďme se za své emoce a pojďme do toho hlavně srdcem. Pokud se nám všechno toto podaří nakombinovat, bude to krásná sobota…

věříme