V Lovosicích proběhne velký turnaj školních týmů

Za podpory klubu HK Lovosice proběhne v Lovosicích v rámci aktivit Regionálního házenkářského centra turnaj školních týmů. Svojí přítomností jej podpoří i někteří extraligoví házenkáři. Podrobnosti čtěte v článku.

Pozvánka turnaj

Draci, Mamuti, Šamani nebo třeba Bonbónky, tak zní jména některých týmů, které se ve čtvrtek v Lovosicích zúčastní velkého turnaje školních celků v hale Chemik i na venkovních hřištích. V současnosti je přihlášeno třináct celků ze základních škol a jeden tým z DDM Lovosice.

Turnaj je určený pro žáky 4.-5. tříd základních škol, které se v Lovosicích představí a budou bojovat o co nejlepší umístění od čtvrtečního rána až do dvou hodin odpoledne. Pak proběhne slavnostní vyhlášení akce, na kterém budou ceny předávat představitelé HK .A.S.A. Město Lovosice, sportovní ředitel Vojtěch Srba a trenér „A“ týmu Vladimír Šuma. Vedle nich se ti nejlepší mohou těšit i na ceny z rukou českého reprezentanta a extraligového Lovce Jirky Motla. Slavnostní vyhlášení je plánováno na 13:50 hodin.

Vedle Jirky Motla se malí házenkáři i návštěvníci turnaje mohou těšit i na další stříbrné Lovce – Artura Adamíka a Miloslava Sýkoru. Ti budou vystupovat v rolích školních trenérů a křídlo našeho celku Lukáš Malý pak bude koordinovat dva venkovní kurty.

Čtvrteční turnaj je vůbec prvním turnajem školních týmů pro Ústecký kraj a je pořádán pod hlavičkou Regionálního házenkářského centra Lovosice.

Program turnaje:

8:20 – 13:50 zápasy ve skupinách a zápasy o umístění
14:00 – slavnostní vyhlášení turnaje

rozpis turnaj

Kategorie: aktuality Rubriky: