Lovci pomáhají potřebným, první akcí je Běh pro hospic 2015

Jsou to jen tři dny, co oficiálně pro Lovce skončila extraligová sezóna, a po dvou dnech volna na ně čekají již další povinnosti. Tentokráte ale nejsou herního ani tréninkového rázu, ale povahy, která by měla být blízká srdcím všech z nás..

Běháme jako o život – na podporu těch, jejichž životní běh už končí

plakat-A4_web-9Takový název má první charitatitní akce, které se naši házenkáři v nejbližších týdnech zúčastní.   Ale není to tak docela o běhu, trať v délce 1, 3 nebo 10km lze třeba jen projít. Součástí běhu bude také strollering pro maminky s kočárky.

Základní startovné, stejně jako benefiční startovné, bude použito na částečné pokrytí organizačních nákladů. Všechny další příspěvky účastníků, příznivců, sponzorů budou využity na podporu služeb poskytovaných Hospicem sv. Štěpána.

Akce se zúčastní i zástupci extraligového týmu mužů a přidat se k nim můžete i vy, naši příznivci a fanoušci!

Veškeré podrobnosti k běhu najdete na http://www.hospiclitomerice.cz/clanky/Beh-pro-hospic.html

Budeme rádi, když se k nám přidáte a podpoříte hospic v Litoměřicích společně jako jeden tým!!

„Jsme rádi, že můžeme přispět na dobrou věc. Pravidelně v rámci extraligových zápasů přispíváme Nadaci pro transplantaci kostní dřeně, loni jsme se zúčastnili florbalového turnaje v Benátkách nad Jizerou a stejnou akci navštíví naši házenkáři i letos. V rámci tohoto turnaje se každý rok pomáhá vybranému chlapci nebo holčičce, kteří potřebují nákladnější léčbu k tomu, aby se jejich zdravotní stav zlepšil,“ řekl k účasti našich Lovců na podobných akcích sportovní ředitel klubu Vojtěch Srba.

Vedle charity budete moci do začátku nové sezóny naše stříbrné Lovce vidět znovu i na házenkářských palubovkách. Přehled jejich účastí najdete níže.

Charitativní a další akce s účastí Lovců

  • 23.05. Běh pro hospic za účasti Lovců, Litoměřice, www.hospiclitomerice.cz
  • 05.06. Charitativní florbalová akce za účasti Lovců, Benátky nad Jizerou
  • 13.06. sportovní den pro žáky 1.-3.tříd s hráči extraligy, Lovosice, 10:00 – 14:00
  • 27.06. Lovochemie Agrofert Run 2015, sportovní den v Lesoparku Osmička, Lovosice
  • 21.-23.8. Házenkářský festival dětí – kategorie mini, mladší, starší žáci, Lovosice.