Společný víkend v Brně

O víkendu začíná v Brně semifinálová série play-off. Naši Lovci budou bojovat o možnost přivézt si do domácích zápasů nějaký bod a budou velmi rádi, pokud jim v tom pomůžete přímo v dějišti utkání. O tom, jak se zápasů zúčastnit, čtěte v článku.

Vážení fanoušci,

tak jak jsme avizovali v dnešní dopolední zprávě, rádi bychom vás požádali o podporu našeho týmu při víkendových zápasech. V sobotu 11. a v neděli 12. dubna sehrají naši Lovci první dvě utkání semifinálové série, ve kterých nastoupí v Brně proti domácímu celku.

Časy utkání jsou ještě v jednání a nejsou potvrzené, samozřejmě vás o nich budeme informovat hned, jak se je od soupeře/ČSH dozvíme. První zápas by se měl hrát v sobotu v 10:30 hodin, ve stejném čase by se mělo hrát i v neděli.

Pro všechny naše fanoušky, kteří pojedou na dvojutkání nabízíme:

  • zaplacení PHM při vytížení OA (4 a více osob)
  • úhradu vstupného!!

Ubytování je pak v režii fanoušků, ale samozřejmě s naší pomocí (máme již vyhlédnuté 2-3 objekty). Kdo z fanoušků má zájem o účast na zájezdu, prosím hlaste se na email LKanturkova@seznam.cz . Napište také, zda máte k dispozici automobil a jak vytížení jste, abychom mohli využít všechna místa.

Na základě přihlášek pak bude provedena rezervace ubytování, prosím tedy o uvážené rozhodnutí a závaznou rezervaci! Společný víkend tak nabízí nejen sportovní vyžití, ale ve volném čase také možnost navštívit denní, večerní i noční Brno (a že je o co stát :))

PŘIDEJTE SE, POTŘEBUJEME VÁS! Děkujeme za podporu! prosím sdílejte dále!

Kategorie: aktuality Rubriky: ,