Nejmenší Lovci na turnaji v Lovosicích

V sobotu 11.4. proběhl další turnaj Ústecké ligy v házené 4+1. Zúčastnilo se ho celkem deset týmů v kategorii minižáků a přípravky. Komentář k turnaji čtěte v článku.

Turnaj minižáků 4+1 – Liga Ústeckého kraje mini + přípravky

Pořadatelem byl HKM Lovosice. Turnaje se zúčastnila družstva mini a přípravek z Mostu, Ústí n.L. Lovosic a Loun. Hrálo se na dvou hřištích  – pět celků v kategorii mini a pět  v přípravkách. Lovosičtí v kategorii mini vyhráli 1 zápas a třikrát prohráli poměrně malým rozdílem ve skóre. Nutno však podotknout, že  za domácí nehráli hráči, kteří se zúčastnili turnaje  o Velikonocích v Praze.  S výkonem lze vyjádřit spokojenost,  avšak trenéři mají mnoho námětů k odstraňování individuálních nedostatků hráčů. Přípravka Lovosic předvedla podstatně lepší výkon a vyhrála ve všech zápasech. Pro příští rok se opět jeví možnost sestavit velice kvalitní družstvo minižáků  podobné tomu letošnímu.

Turnaje se zúčastnilo 9 minižáků roč.2005 a 11 dětí z přípravky roč.2006 a 07. Po odehrání turnaje byly všechny děti odměněny sladkou odměnou.  Turnaj  proběhl bez nejmenších problémů

Jan Šváb