Přichází play-off a v něm zápasy s Duklou!

Po radosti, která nás čekala na konci letošní soutěže Českého poháru, čeká na naše Lovce i jejich fanoušky pořádná dřina a zcela jistě i kopec nervů. V sobotu totiž začínáme čtvrtfinálovou sérii play-off, ve které změříme síly s týmem Dukly Praha. Pozvánku na zápasy čtěte v článku.

Čtvrtfinále play-off:

Lovci Lovosice – HC Dukla Praha

du-lov.jpg

Základní část je za námi a nyní na osmičku nejlepších celků po 22 odehraných zápasech čeká nadstavbová část. Ta má v letošní sezóně podobu play-off a čtyři dvojice týmů se v něm utkají na tři vítězné zápasy o postup do semifinále. Narazí na sebe dvojice: 1.tým – 8.tým, 2. – 7., 3. – 6., 4. – 5., aby v případě maximální možné délky série odehrály pět utkání.

První dva zápasy se hrají na palubovce lépe postaveného celku po základní části, další jedno nebo dvě utkání pak na hřišti hůře postaveného celku. Pokud by série, která se hraje na tři vítězná střetnutí, dospěla do rozhodujícího pátého utkání, odehraje se toto na palubovce lépe postaveného týmu po základní části.

Naše Lovce tedy čeká série proti týmu Dukly Praha. Její začátek je v sobotu 28. března, kdy oba celky nastoupí v pozdějším večerním čase 19:30 v hale na pražské Ruzyni. Dalšími zápasy pak bude série pokračovat na lovosické palubovce o víkendu 4./5.dubna.

Termíny utkání čtvrtfinále play-off:

1.utkání: HC Dukla Praha – HK .A.S.A. Město Lovosice, sobota 28. března, 19:30
2.utkání: HC Dukla Praha – HK .A.S.A. Město Lovosice, neděle 29. března, 16:30
3.utkání: HK .A.S.A. Město Lovosice – HC Dukla Praha, sobota 4. dubna 9:55 (TV přenos)
4.utkání: HK .A.S.A. Město Lovosice – HC Dukla Praha, neděle 5. dubna
5.utkání: HC Dukla Praha – HK .A.S.A. Město Lovosice, středa 8. dubna

Myslím, že je zbytečné k této sérii nějak zdlouhavě něco psát. Zkrátka stručně a jasně:

  • nečeká nás nic jednoduchého, Dukla je známá svoji bojovností a zarputilostí,
  • v sérii se zdá být soupeř favoritem, budeme-li považovat za jeho hlavní výhodu to, že první dva a případný rozhodující zápas bude hraný v Praze,
  • v letošním ročníku Dukla všechny překvapila, přestože došlo k obměně v jejím kádru, ještě do posledního kola bojovala o celkově druhé místo v soutěži,
  • naši Lovci se v sezóně nevyhli kolísání formy, před týdnem ale získali Český pohár a dokázali, že házenou v Lovosicích hrát umíme.

Takže sečteno a podtrženo: POPEREME SE O POSTUP! K tomu nám můžete pomoci i vy, naši fanoušci. Ještě stále je možné se přihlásit na autobusový zájezd na utkání na Dukle. Informaci k zájezdu najdete v jiném článku a to zde: https://www.hazenalovosice.cz/2015/03/zajezd-na-ctvrtfinale-play-off/

Aktuální volná kapacita ve středu večer: sobota 7 osob, neděle 10 osob. Případné dotazy na Lkanturkova@seznam.cz .

JSME JEDEN TÝM, MY A VY!