Čeká nás play-off i finále Českého poháru! Přijďte nás povzbudit a získejte slevu 40%!

Sobotním 22.kolem končí základní části mužské extraligy. Naši Lovci si s předstihem zajistili účast v play-off, kam postupuje nejlepších osm týmů soutěže. Ty se následně ve čtvtfinále utkají na 3 vítězná utkání mezi sebou v tomto složení: 1.tým – 8.tým, 2.-7., 3.-6., 4.-5.

lobr_cs008

Přestože ještě není jistý osmý postupující, o kterém se rozhodne v přímém souboji mezi Karvinou a Jičínem, je již dnes jasné, že naši házenkáři začnou čtvrtfinálovou sérii na palubovce soupeře. První dva zápasy odehrajeme venku (28.,29.března), další utkání (jeden nebo dva) pak uvidí naši diváci v hale Chemik (4.dubna, event.5.dubna). Případné páté rozhodující střetnutí by se hrálo na hřišti našeho soupeře.

Naši házenkáři by měli obsadit šestou příčku, k tomu samozřejmě potřebujeme zvítězit v sobotním zápase s Přerovem. Náš čtvrtfinálový soupeř pak vzejde z dvojice Zubří – Dukla Praha, když i tyto dva týmy v sobotu od 18hodin bojují o konečné druhé místo v soutěži. O soupeři, termínech a případných akcích pro fanoušky vás budeme informovat na našich stránkách a na FB profilu klubu.

tabulka
zapasyPřijďte povzbudit Lovce ve finále Č.poháru a získejte 40% slevu!

Po úspěšném semifinálovém souboji s mistrovskou Plzní, kterou jsme na konci února porazili v Lovosicích 27:25, nás čeká již zmiňované finále Českého poháru. To se uskuteční systémem doma-venku a naši házenkáři v něm změří síly s týmem Hranic. Ty porazily v semifinále celek Zubří na jeho palubovce 30:29.

Finálové zápasy jsou na programu již příští týden, nejprve se budeme snažit uhrát co nejlepší výsledek na hřišti soupeře (středa 18. března 17:30 hodin), abychom pak druhý krok udělali na naší palubovce v sobotu 21. března od 12hodin.

Pro všechny naše fanoušky, kteří nás přijdou povzbudit v boji o první letošní trofej, připravil klub hodnotný dárek v podobě 40% slevy na značkové sportovní zboží značky hummel, ve které hrají i naši házenkáři.

V rámci finálového zápasu dostanou fanoušci kupón, kde budou přesné podmínky akce. Ta bude časově omezena. Již dnes se můžete podívat do aktuálního katalogu této značky, který najdete v el.podobě na stránkách našeho klubového partnera, brněnské firmy Ina Sport: www.inasport.cz/znacky/hummel/

Kategorie: tým "A" Rubriky: ,