Přípravné soustředění STD – Lovosice 29.1 až 1.2 2015

Od čtvrtka do neděle proběhlo zdařilé přípravné soustředění před jarní částí sezóny družstva staršího dorostu doplněného o některé hráče MLD. Podrobnosti k této akci si můžete přečíst v článku.

Účastníci soustředění:

Hráči (celkem 18 hráčů):

Černý Lukáš, Franc Václav, Hrdlička Jan, Machač Miroslav, Paleček Jan, Panzner Filip, Pěkný Pavel, Strnad Martin, Čepelák Petr, Kalík Jiří, Konárik Michael, Motejl Filip, Provinský Radek,

+ hráči MLD Karlovec David,  Poráč Ondřej, Prokop Martin, Richter Jan, Vodička Václav.

Trenér: Radoslav Miler
Asistent trenéra: Jiří Motl st.
Vedoucí družstva: Radek Provinský st.

Z důvodu zranění nebo nemoci se nemohli zúčastnit:

Filip Seyfryd – mononukleóza,
Přemysl Čech – bolavá třísla,
Arpád Gebur – poškozené vazy v kotníku.

Celý přípravný kemp probíhal a areálu haly Chemik, kde kromě palubovky a šatny bylo k dispozici i veškeré další vybavení jako např. vířivka, masážní místnost, krytý bazén a místnost VIP, kde jsme se stravovali, ale také jsme zde připravili přednášky a video rozbory.

Každý den hráči podstoupili tři tréninkové jednotky. Začalo se ve čtvrtek v 10.30 a postupně jsme se protrénovali až do neděle, kdy byl v 16.00 přípravný kemp zdárně ukončen.

Mimo tréninkového drilu hráči absolvovali také přednášku výživového poradce ing. Martina Čuříka a kurz prví pomoci pod vedením pracovníka červeného kříže. Dále byla po celou dobu k dispozici vířivka, v sobotu dopoledne jsme si zaplavali v bazénu a v pátek a v sobotu večer probíhaly regenerační masáže unavených těl hráčů. Další volné chvíle jsme strávili rozborem videa našich odehraných utkání a také utkání našich soupeřů.

Za zdárný průběh soustředění patří poděkování za finanční a materiální podporu také f. Glanzstoff – Bohemia a f. Bufet.cz.

Závěrečné hodnocení trenérů: Velká spokojenost panuje s morálkou a nasazením. Během zátěže se sice objevila lehká zranění, ale všichni pevně věříme, že se kluci během 14 dnů dají do pořádku a budou moci podávat takové výkony, aby se sami za ně nemuseli stydět a všem příznivcům lovosické házené budou dělat jen radost.