Minižáci na turnaji v Jičíně třetí

Tradiční turnaj minižáků hostil Jičín a i letos se jej zúčastnil tým malých Lovců. Jak se jim dařilo a jaké byly jejich výsledky? Přečtěte si v článku.

140831_Fest cnh082

MINIŽÁCI – BOTICA CUP – JIČÍN 21.1.2015

Kvalitně obsazený turnaj byl sehrán ve třech skupinách. Vítězové se utkali ve skupině o vítěze turnaje, ostatní o konečné umístění. O prvenství se utkala mužstva Dukly Praha, STM Olomouc a HK Město Lovosice. Naše mužstvo v utkání s Duklou zaspalo v začátku utkání a teprve v 2. poločasu se podařilo částečně ubránit nejlepšího střelce Dukly Jozefa a nadšeným výkonem jsme v závěru za naší převahy utkání zremizovali výsledkem 11:11. Před tímto utkáním sehrála Dukla utkání s Olomoucí a podlehla výsledkem 3:8. V posledním zápase turnaje jsme nastoupili proti Olomouci. Jako v souboji s Duklou jsme prováhali nástup do prvního poločasu a přes veškerou snahu jsme utkání nezvrátili.

Nakonec jsme o pouhý rozdíl jednoho gólu obsadili 3. místo v turnaji.
Turnaj jednoznačně vyhrálo mužstvo Olomouce, které nás i Duklu přehrálo technicky a zejména jejich dominance ve fyzických předpokladech neměla konkurenci.

Výsledky LOVOSIC:

Skupina:

Lovosice – Liberec 13:4
Lovosice – H. Brod B 11:3

Finále:

Lovosice – Dukla 11:11
Lovosice – Olomouc 11:5
Olomouc – Dukla 8:3

Konečné pořadí:

1.Olomouc,
2.Dukla,
3.Lovosice,
4.Liberec,
5.Jičín,
6.H.Brod A,
7.Vršovice,
8.Náchod,
9.H.Brod B

Sestava Lovosic: Adlerové A a M, Pokorný Tad. a Tom., Hron, Dojčinovič, Vojíř, Vaverka, Šafránek, Bartošík, Šváb, Křížek, Král, Kozel.

Trenéři: Čech, Havlovec