Jiří Motl Nejlepším sportovcem, Lovci Nejlepším kolektivem! Opět!!

Potěšující zpráva přišla dnes z Litoměřic, kde byli v rámci každoroční ankety vyhlášeni nejlepší sportovci a kolektivy Litoměřického kraje za rok 2014. Ocenění těší o to více, že se našim házenkářům dostalo opakovaně.

Zatímco naši Lovci si pro triumf v kategorii Kolektiv roku přišli po druhé za sebou, reprezentant Jirka Motl se z ceny pro Nejlepšího sportovce mohl těšit již popáté v řadě.  Jedná se o ocenění, která nás jako klub velmi těší a zároveň zavazují do dalších týdnů a měsíců, přesně tak, jak nám potvrdil i Jiří Motl: „pro mne je ocenění určitá motivace a zodpovědnost zároveň. Toto ocenění vnímám jako další pobídku k práci do budoucna, protože se chci i nadále zlepšovat.“ Přestože se jedná o výběr sportovců v rámci jednoho kraje v ČR, je zde opravdu velká konkurence. A koho by vybral sám Jiří Motl, pokud by měl on volit toho nejlepšího? „Je těžké vybrat mezi tolika sportovci jen jednoho. Každý druhý je mistr světa nebo mají vynikající úspěchy na republikové poli, ale asi bych vybral judistu Davida Hozáka,“ prozradil náš křídelník.

Jirka má za sebou lednové mistrovství světa mužů v Kataru, bohužel pro něj i náš klub se mu ale v jeho průběhu přihodilo nepříjemné zranění nohy. Po několikatýdenní pauze snad ale máme dobré zprávy pro všechny naše fanoušky. „Dnes se chci zapojit do tréninkové jednotky, ale zatím budu jen zjišťovat jak noha vydrží a pak bych si zkusil po dlouhé době zaházet. Myslím si, že zápas s Litovlí asi ještě vynechám. Navíc Míla Sýkora zahrál vynikající zápas proti Zubří a určitě bude v dalším kole platnější než já po zranění,“ myslí si Jirka Motl.

Každopádně budeme Jirkovi přát brzké uzdravení, vždyť do konce základní části chybí již jen pět zápasů a pak na Lovce čekají boje v play-off. Ještě jednou velká gratulace celému týmu!

Foto: Litoměřický deník:
Kategorie: aktuality