První turnaj Podkrušnohorské ligy v novém roce

Po více jak měsíční přestávce se opět sešli všichni účastníci Podkrušnohorské ligy v miniházené tentokrát v městské sportovní hale v Lounech. O tom, jak úvodní klání dopadlo, si můžete přečíst v článku.

Poslední podzimní turnaj Podkrušnohorské ligy miniházené 2014-15

24. ledna 2015

Během herní přestávky se výkonnost jednotlivých družstev vcelku nezměnila. Dukla si udržuje svoje dominantní postavení v čele soutěže a vyrovnané zápasy s ní dokáží hrát pouze Lovosice. Také souboj Dukly s Lovosicemi byl ozdobou turnaje v Lounech. Lovosičtí nastoupili bez bázně proti soupeři se kterým na podzim nezískali ani bod.  Celý zápas lovosičtí vedli dokonce až o čtyři branky. V závěru však Dukla využila chyb soupeře a zápas  vyrovnala, dokonce jí k vítězné brance chybělo pár vteřin. Další vyrovnané utkání sehrály Louny s Mostem, kdy mostečtí získaly vítězství  až v závěru zápasu. Žatec opět nastoupil s několika nováčky a na soupeře zatím nestačí. Další turnaj – první na jaře se bude hrát za dva měsíce v Mostě 29. března.

Lovosické družstvo se opět opíralo o výkony Lukáše Dojčinoviče, Tadeáše Pokorného a Jana Hrona. Tito hráči odvedli opět perfektní výkon, dokud jim stačili síly. Výborně se jeví na pozici pivota Lukáš Vaverka. Tuto čtveřici doplňovali vcelku uspokojivě Pavel Vojíř, Vojta Černý, Matyáš Agler a Tomáš Král. V brance se střídali Franta Šafránek, Adam Agler a Ondra Zábranský. S výkonem družstva vyjádřili trenéři spokojenost, je třeba ale  trvale zvyšovat fyzickou vyspělost všech hráčů.

Výsledky Lovosic:

Osobní obrana 5‘:

Lovosice : Most  2:1, Dukla  3:3, Louny 1:2, Žatec 6:1

Zápasy 2×12‘:

Lovosice : Most 13:6, Dukla 12:12, Louny 13:7, Žatec 19:5   

Pořadí v turnaji :

1.–2. Lovosice  7 b
1.–2. Dukla       7 b
3. Most 4 b
4. Louny 2 b
5. Žatec 0 b.

Pořadí po podzimu : 

Dukla 37 b
Lovosice 31 b
Most
Louny
Žatec