Dorostenci na přípravném turnaji v Ústí nad Labem

V sobotu 24. ledna se tým starších dorostenců zúčastnil dalšího přípravného turnaje. Tentokráte se představil v Ústí nad Labem v rámci Memoriálu Míly Koloce.

Hodnocení turnaje trenérem R.Milerem

Opět se jednalo o konfrontaci s mužskou složkou a družstvu vzhledem k náročnosti vypomohli hráči mužů Lukáš Malý a Jiří Semerád. Postupně se naši chlapci střetli s HC Čambavamba Praha, Sokolem Libčice nad Vltavou, FIF Fjerritslev (Dánsko), TJ ELP Jablonec nad Nisou a domácími TJ Chemička Ústí n/L. Hrálo se 1×25 min.

Po opatrném rozjezdu – první zápas s domácími, se lovosičtí Lovci postupně vypořádali s pražany i s jablonečáky a nastoupili proti favoritu turnaje – Sokolu Libčice. Úvod se celkem vydařil a do poloviny zápasu byla hra vyrovnaná. Pak ovšem Středočeši přidali na tvrdosti v obraně a výborně jim zachytal brankář. Lovci se s tím vypořádat nedovedli a tak byl závěr zápasu již v režii soupeře. Poslední zápas proti soupeři z Dánska, byl tak trochu o ničem (hosté byli již dosti unavení).

Komentář trenéra Radka Milera: „některé zápasy nám ukázaly pozitiva, z kterých máme s Jirkou Motlem pochopitelně radost. U některých, především útočných kombinací, přišlo zase velké rozčarování. Každopádně nám nejvíce dal souboj s Libčicemi. V prvé řadě konfrontace s kvalitním týmem II. ligy, kde si kluci vyzkoušeli svoji herní sílu, ale i hořkost porážky od soupeře, který hrál na hranici pravidel. Ale bohužel taková je házená a každý se s tím musí porvat. Jiná cesta není a pokud chtějí kluci pomýšlet na brzké začlenění do A týmu, musí zatnout zuby a jít dál. Za tento zápas jsem byl rád.“

Výsledky našich utkání:

TJ Chemička Ústí n/L – HK .A.S.A. Město Lovosice 13:17
HK .A.S.A. Město Lovosice – TJ ELP Jablonec nad Nisou 15:10
HC Čambavamba – HK .A.S.A. Město Lovosice 6:22
HK .A.S.A. Město Lovosice – Sokol Libčice nad Vltavou 7:12
FIF Fjerritslev – HK .A.S.A. Město Lovosice 7:20

Konečná tabulka Turnaje:

  1. Sokol Libčice nad Vltavou (70:39) 10b
  2. HK .A.S.A. Město Lovosice (81:48) 8b
  3. TJ ELP Jablonec nad Nisou (51:52) 6b
  4. TJ Chemička Ústí n/L (52:68) 4b
  5. HC Čambavamba (41:68) 2b
  6. FIF Fjerritslev (32:63) 0b