Mikuláš naděloval na turnaji mini a přípravky

Ani v Ústí nad Labem v neděli 7. prosince nechyběl Mikuláš, který obdaroval všechny účastníky turnaje minižáků a přípravek. Jak se našim týmům dařilo, si můžete přečíst v článku.

Vánoční víceboj minižáků a přípravky Ústí n.L.  7. prosince 2014

140831_Fest cnh082

 

Akce ve sportovní hale  v Kr.březně se zúčastnilo 30 miniházenkářů (mini a přípravka) z Lovosic a 20 nejmenších házenkářů z Ústí nad Labem. V kategorii přípravek i v kategorii mini se hrál turnaj každý s každým 1x15min a zároveň probíhaly soutěže v dovednostech jednotlivců. Vyhodnocení sportovních klání provedl na závěr Mikuláš s čertem a andělem.

Celý průběh akce přinesl velmi pěkné sportovní výkony a snaha všech dětí o úspěch byla příkladná. I když  hlavním cílem  bylo  sportování dětí a radost z pohybu, přeci jen výsledky byly vyhodnoceny.

Turnaj v házené 4+1 ovládl bezkonkurenčně tým Lovosice bílí (č. dresu 2-8),další týmy z Lovosic (bílí  č.dresu 12-99) a červení  již tak dominantní nebyli, avšak i jejich výkony byly velmi pěkné. V turnaji přípravek bez problému vyhrálo družstvo Lovosice bílí, další dva týmy se prezentovaly také dobrými výkony  a skončily na dalších místech.

Soutěži  dovednostní cvičily všechny děti a do pořadí družstev se počítaly tři nejlepší výsledky v družstvu. I zde v kategorii mini zvítězili  Lovosice bílí (2-8), druhé skončilo Ústí, třetí Lovosice červení a čtvrté bylo družstvo Lovosice (bílí 12-99).

V kategorii přípravek zvítězilo družstvo Lovosice bílé, druhé místo vybojoval tým oranžový a třetí žlutý. Ústí skončilo čtvrté.

Výsledky dovednostní soutěže a sestavy družstev:

Minižáci:

1. Lovosice bílí – 14b (L .Dojčinovič, J.Hron, J.Šváb, Pokorný Tadeáš, V.Černý)
2. Ústí n.L. 10b
3. Lovosice červení – 8b (M.Agler, A.Bartošík, M.Křížek, T.Hanzal, T.Pokorný)
4. Lovosice bílí – 6b (L.Vaverka,V.Toman,P.Vojíř,F.Šafránek,T.Král)

Přípravky:

1. Lovosice bílí – 13b (D.Tučka, V.Kozel, J.Pilney, J.Novák D.Srba)
2. Lovosice oranžoví – 10b ( J.Perlík, M.Hromada, T.Křížek, P.Drašnar, J.Karlík)
3. Lovosice žl.– 9b (O.Bradáč, F.Krejza, M.Rezka, L.Limberk, S.Šírek, O.Zábranský)

Soutěžilo se v disciplínách:

  • hod na basketbalový koš
  • přesnost střelby na branku (obruče)
  • dráha slalom
  • přeskoky přes lavičku

Celá akce byla účastníky hodnocena velmi kladně. Nejlepší samozřejmě byl Mikuláš  a čert s andělem na závěr  s dárky pro všechny.

Poděkování  pořadatelům z HSK Tygři Ústí n.L. a také všem lovosickým trenérům družstev mini a přípravky: K.Hron, M.Křížek,  J.Šváb u mini, R.Jelínek, O.Havlovec a p.Bradáčová u přípravek.