Lovci znovu neporaženi!

Starší dorostenci i nadále zůstávají jediným neporaženým celkem v první lize staršího dorostu. Tentokráte si poradili s Duklou, komentář k zápasu čtěte v článku.

1.liga st.dorostu:

HK Lovosice – HC Dukla Praha
30:19 (13:12)

mld_lodu_cs003

Zatímco první poločas přinesl vyrovnané skóre, v tom druhém umožnili naši házenkáři soupeři vstřelit jen sedm branek a zápas sami jednoznačně ovládli.

V první půli se oba týmy střídaly ve vedení, v závěru se Lovcům podařilo odskočit na dvoubrankový náskok, ale nakonec do šatny odcházeli jen s minimálním vedením 13:12. Druhá půle již přinesla jednoznačnou převahu našeho celku a dokázal to již samotný její úvod. Úsek mezi 31.-44.minutou vyhráli domácí 9:3 a získali vedení 22:15. Téměř totožný průběh pak měla i poslední čtvrthodina a celkově Lovosice zvítězily o 11branek 30:19.

Lovci tak neztratili jediný bod a zápasem pravdy bude utkání proti Plzni, která má s jedním zápasem k dobru stejný počet bodů. Utkání se hraje na půdě soupeře v pátek od 19hodin a jeho vítěz se stane podzimním Mistrem ligy.

Komentář trenéra Radka Milera: „první poločas byl velmi vyrovnaný. Obě družstva vycházela ze zajištěné obrany a v útoku pak sázela na jistotu v zakončení. Konec první půle našim vyšel lépe a díky golům ze spojek jsme do šaten odcházeli s vedením o jednu branku. Do druhého poločasu jsme nastoupili ve velkém stylu a po výborné obraně, za kterou chytal spolehlivý Hrdlička, jsme pražany doslova válcovali. Dukla se prakticky již na nic nezmohla. Nepomohly jí ani dva oddechové časy a osobní obrana výborného France. Ten si vybral svůj vyjímečný střelecký den a z dálky soupeři nasázel 14 gólů. Zbytek utkání již byla exhibice, která se musela všem, co se na naše kluky přišli podívat, líbit.“

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Panzner – Franc 14, Kalík 5, Čech 3, Provinský 2/1, Motejl 5, Karlovec, Strnad, Konárik, Čepelák, Pěkný, Prokop, Paleček 1

7m hody: 3/1 – 0
vyloučení: 0 – 2
rozhodčí: Halada, Štrébl
diváků: 150