Poklidné vítězství mladšího dorostu

V osmém kole první ligy mladšího dorostu se v hale Chemik představilo družstvo Strakonic. Rozdíl v postavení v tabulce dával tušit, že by se nemělo konat žádné drama. Jak to ve skutečnosti vypadlo se dočtete v článku.

8.kolo ml.dorostu:

HK .A.S.A. Město Lovosice – ČZ HBC Strakonice
33:17 (19:10)

140125_memmv_cn004

Do Lovosic přijelo poslední družstvo tabulky Strakonice, které v prozatimním účinkování získalo jediný bod. Oproti tomu náš tým měl na svém kontě již čtyři výhry a z tohoto zápasu si hodlal připsat svou pátou v soutěži. To se mu nakonec podařilo, když soupeře porazil vysoko o šestnáct branek.

Celkovému vývoji dával tušit již samotný začátek střetnutí, kdy jsme si rychle získali vedení 4:0. Soupeři se v dalších minutách dařilo brankově odpovídat a snížit tak na přijatelných 6:4. Pak ale přišla naše pětibranková série, která znamenala odskočení na rozdíl sedmi gólů 11:4. Zbytek poločasu se nesl v podobném duchu a dorostenci jej nakonec vyhráli 19:10.

Ve druhém poločase se žádný zvrat nekonal, Lovcům vyšel i vstup do druhé půle a ve 38.minutě to bylo již 23:11. Naši házenkáři postupně navyšovali svůj náskok až na konečných 33:17.

V tabulce jim tak patří pátá příčka se ziskem deseti bodů, v dalším kole jedou do Kopřivnice. Zde sehrají utkání s týmem, který má na svém bodovém kontě stejný počet bodů a je tak naším sousedem v tabulce. Zápas se hraje v neděli 23. listopadu od 15 hodin.

Sestava a střelci Lovosic: Günl – Johan 3/1, Karlovec 2, Baičev 3, Vodička, Gebhart 3, Mareš 2, Richter 2, Schichor 4, Stach 4, Malý 5/4, Timko, Prokop 3, Štraus 2/1

7m hody: 7/6 – 1/1
vyloučení: 3 – 6
rozhodčí: Novotný, Průžek